Prati nas

10 najvažnijih životnih lekcija koje nas je naučila Carrie Bradshaw

Hot!

10 najvažnijih životnih lekcija koje nas je naučila Carrie Bradshaw

Seks i grad će uvek biti u trendu (foto: SJP)

Seks i grad će uvek biti u trendu (foto: SJP)

Sarah Jessica Parker juče je proslavila 50. rođendan, a u to ime ćemo se prisetiti najotkačenijih rečenica koje je izgovorila, kao i nekih važnih životnih lekcija koje nas je naučila Carrie Bradshaw, večno zaljubljena kolumnistkinja iz Njujorka koja će zauvek ostati prva asocijacija na ovu glumicu.


1. Možda neke žene nisu rođene da se skrase. Možda su one rođene da budu slobodne sve dok ne naiđe neko ko će biti podjednako otkačen da bude slobodan sa njima i sposoban da ih prati.

2. Ponekad treba da prestanemo da analiziramo prošlost, planiramo budućnost i pokušavamo da shvatimo kako se tačno osećamo i šta tačno želimo. Ponekad treba samo da se zaustavimo u momentu i vidimo šta se događa oko nas.

3. Možda pravimo greške kako bismo shvatili šta je naša sudbina. Kako bismo, inače, bez njih mogli da uobličimo svoj život? Da smo se uvek držali pravog kursa i da nismo skrenuli sa svog uobičajenog puta nikada se ne bismo zaljubili, imali decu ili bili ono što jesmo. Uostalom, i godišnja doba se menjaju. Pa, i gradovi. Ljudi ulaze u naš život i napuštaju ga. Ali smirujuća je činjenica da će oni koje volimo uvek ostati u našim srcima.

4. Najuzbudljivija i najvažnija veza sa najviše izazova je ona koju imaš sa samim sobom. A ako uspeš da pronađeš nekoga ko te voli onakvog kakvog ti voliš sebe onda je to sjajno.

5. Kada sam prvi put došla u Njujor kupila sam Vogue umesto večere. Jednostavno sam osećala da će me on više nahraniti.

(foto: PrintScreen)

6. Možda treba da prestaneš da budeš ono što jesi da bi postao ona osoba koja treba da budeš.

7. Život je ono što se dešava dok ti praviš planove.

8. Nikada ne treba da prelaziš preko sebe samo zato što neko drugi ima problem sa onim što ti jesi.

9. Srodna duša: dve male reči i jedan veliki koncept da neko negde ima ključeve našeg srca.

I najvažnija za kraj…

10. U životu radimo razne stvari. Neke želimo da nismo nikad uradili. Neke želimo da ponovimo sto puta u svojoj glavi. Ali i jedne i druge su nas učinile onakvim kakvi jesmo do najsitnijih detalja. Ako bismo mogli da ispravimo bilo koju od tih stvari onda to više ne bismo bili mi. Tako da samo živite, grešite, stvarajte predivne uspomene, ali nikada ne sumnjajte u sebe, u ono gde ste bili i, pre svega, u ono gde idete.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Castles

  26. 03. 2015. at 10:18

  Kakav isprazan tekst.

 2. Alexandar

  26. 03. 2015. at 22:25

  nek ih vredjaju drolje ovo ono,a pola devojaka i vise je ko samanta… ove tri su sasvim ok… a ove lekcije nisu uopste bezvezne, ima i u njima istine, nije to pisao cisto da bi bilo, verujem da su napisane na licnim iskustvima ili zapazanjima…

 3. Svichky

  27. 03. 2015. at 17:15

  u sustini, svasta se dalo nauciti iz ove serije…moje tinejdz doba:)
  citati su zivotni i podsticu na individualnost, rast, samoostvarenje i neko drugacije poimanje ljubavi i veza.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top