Prati nas

#15minutaSlave: Anđela i Kristijan

Hot!

#15minutaSlave: Anđela i Kristijan

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Pre dva meseca smo upoznali Ognjena Kutanjca, banjalučkog modela, a sada se, u okviru rubrike #15minutaSlave, selimo u Beč, gde žive Anđela Jovanović Kristijan Pučijašević.

Iako su oboje iz Srbije, igrom slučaja su se preselili u Beč, gde su se i upoznali. Nakon raskida veze pre 4 godine, ostali su prijateljskim odnosima, a budući da su oboje upisali isti fakultet postali su najbolji prijatelji.

Vrata svog sveta, u kom im je beskrajno zabavno, otvorili su i drugima putem YouTube kanala, na kom već 3 nedelje dele video snimke u kojima pričaju o sebi, stvarima koje ih okupiraju, ali i pristaju na raznorazne izazove (jedan od njih je i probavanje hrane sa povezom na očima, koji možete pogledati na kraju ovog članka).

Osim pedagogije, Kristijana zanima sve što je vezano za modu, a Anđelina strast je šminkanje, kako sebe tako i drugih.

Ukoliko vas zainteresuje da saznate nešto više o njima, možete ih zapratiti na YouTube kanalu, ali i na Instagram nalozima OVDE (Anđela) i OVDE (Kristijan).

Vaša Tračara je odlučila da vam da priliku da ljudi čuju za vas i ono čime se bavite. Svake nedelje ćemo objavljivati priču neafirmisane osobe koja se bavi nečim zanimljivim, bilo da je u pitanju muzika, fotografija, ples, film, pisanje itd. Sledećeg ponedeljka to možete biti baš vi, ukoliko nam pošaljete na mejl nemanja@pmg.rs sa subject-om #15minutaSlave nešto o sebi, a mi ćemo vas kontaktirati ukoliko ispunite kriterijume za rubriku 15 minuta slave.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Vladimir

  10/11/2016 at 10:28 pm

  Kristian je gej, to je poznato, ne znam zašto to krije pogotovo što živi u Beču gde je to potpuno prihvaćeno za razliku od Srbije.

 2. Emina

  11/11/2016 at 6:30 am

  Prezabavni su! :-)

 3. Milica

  12/11/2016 at 1:47 pm

  Hahahahha zanimljiv spoj licnosti umrla sam od smeha, bravo

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top