Prati nas

2 godine nakon doping-incidenta, Nikola Rađen ponovo drži sve konce u rukama

Extra

2 godine nakon doping-incidenta, Nikola Rađen ponovo drži sve konce u rukama

(foto:instagram.com/nikola_radjen/)

(foto:instagram.com/nikola_radjen/)

Vaterpolista Nikola Rađen nakon dve godine pauze i suspenzije koju je dobio zbog pada na doping testu na kokain, nastavio je svoju karijeru u rumunskom klubu Oradea.


Nikola nakon duge pauze otkriva za Blic Plus kakav je osećaj posle svega vratiti se u bazen i kakvi su mu dalji planovi za budućnost. “Osećaj je zaista neverovatan. Imam utisak da nakon povratka u bazen uživam više nego ikada i trudiću se da pružim najviše što mogu u ovoj igri. Nisam odustao od sebe i svog sna, i hvala Bogu, to se pokazalo ispravno.”

Rađen ističe da se ishoda cele situacije, te da je znao da će se rešiti u njegovu korist, zbog čega se dugo pripremao i verovao je u pravdu. “Bio sam siguran da je istina na mojoj strani i u skladu sa tim sam se pripremao. Na osnovu činjenica, zajedno sa svojim advokatskim timom i agencijom Wind Sport smo pred komisijom prezentovali naš stav i drago mi je što su se i oni složili sa našim viđenjem cele situacije.”

Pored brojnih obaveza ne razmišlja o tome da li mu nedostaje Beograd, ali kako kaže, povratku se raduje. Supruga i ćerke su ga iznenadile svojim prisustvom na prvoj utakmici nakon dvogodišnje pauze, i pružile mu punu podršku. “Hvala im za neizmerno veliku podršku, oni su moja snaga i pokretač. Tokom dve godine pauze, kada nisam igrao vaterpolo, bio sam maksimalno posvećen porodici i mogao sam da provodim mnogo više vremena sa njima, nego kad sam se aktivno bavio sportom. Taj period je bio prelep i uživao sam u njemu zajedno sa ćerkama i Anom. One su uvek bile moja najveća podrška i taj osećaj vam niko ne može oduzeti, zameniti ili staviti na njega zabranu.”


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top