Search
Close this search box.

Sara Jo, Frenkie i Who See predstavili svoje nove singlove nastale na Tuborg Bitu

(foto: PR)

U klubu Barutana održan je koncert u organizaciji brenda  Tuborg  i Universal Music Serbia pod imenom Tuborg Open.

Tuborg Open kampanja predstavlja  globalnu saradnju sa svetski poznatim triom Major Lazer i jedinstveni Tuborg bit koji su oni kreirali. Brojni izvođači širom sveta dobili su jedinstvenu priliku da, svako u svom stilu i muzičkom pravcu, iskoristi Tuborg bit i pretvori ga u nove lokalne, a možda i svetske hitove. Tuborg Open je putovanje u svet koji se krije iza jednog bita!

U ulozi producenta i ambasadora projekta se nalazi Wikluh Sky koji je, zajedno sa izabranim izvođačima – Sara Jo, Frenkie i Who See, stvorio regionalni hit u tri različita muzička žanra – Hip-Hop, Pop i Rock, koristeći jedinstveni Tuborg bit.

(foto: PR)

Najaktivniji i najaktuelniji reperi u regionu Frenkie i dvojac Who See prvi put sarađuju i predstavili su zajednički singl Daj Ga Na Gas, dok je mlada pop zvezda u usponu Sara Jo predstavila osvežavajuću pop numeru Samo Ti!

Singlovi Daj Ga Na Gas i Samo Ti rađeni su na Tuborg bitu koji je napravio svetski poznati producentski trio Major Lazer (Diplo, Jillionaire i Walshy Fire). Produkciju i aranžman singlova potpisuje Đorđe Miljenović poznat i kao Wikluh Sky.

(foto: PR)
(foto: PR)

Singl Daj Ga Na Gas je energetska bomba u modernom trep stilu, gde se prepliću agresivni vokali i zarazna melodija, dok je Samo Ti buduća letnja pop himna o zaljubljivanju i početku nove ljubavne priče, o momentu pre poljupca i zalasku sunca.

Za tačno nedelju dana reper, pevač i eklektični producent i aranžer Đorđe Miljenović predstaviće i svoj singl za projekat Tuborg Open pod nazivom Imam Tvoju Ljubav. Predstojeći Đorđev singl kao i danas objavljeni zajednički singl Frenkie, Who See i novi singl Sare Jo pravljeni na Tuborg bitu Major Lazera sinoć su prvi put predstavljeni na zajedničkom beogradskom koncertu kojim je posle nekoliko meseci priprema konačno lansiran projekat Tuborg Open.

POSLEDNJE VESTI