Prati nas

5 najuvrnutijih pravila koje će Meghan Markle morati da poštuje ako se uda za Harryja

Bizarno

5 najuvrnutijih pravila koje će Meghan Markle morati da poštuje ako se uda za Harryja

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Već nekoliko meseci unazad veoma su glasna nagađanja da će Meghan Markle postati buduća britanska princeza, budući da je njena veza sa princom Harryjem sve ozbiljnija.

Zašto je dobro biti princeza, o tome ne treba ni pričati. Međutim, svima je poznato da kraljevska porodica funkcioniše na osnovu mora protokola, a ovom prilikom ćemo izdvojiti samo 5 najbizarnijih, zbog kojih postaje jasno do koje mere će Meghanin budući život biti određen.

  1. Volela ih ili ne, Markleova će morati da prestane da jede školjke. Zbog mogućih alergijskih reakcija ili trovanja, svim članovima porodice je zabranjen ovaj delikates.
  2. Jedino od najčudnijih pravila je to da u slobodno vreme neće smeti da igra Monopol. Možda ni vi sami niste igrali ovu društvenu igru godinama, ali sasvim bi bilo uvrnuto da znate da zbog nekog pravila ne smete da se prepustite ovoj zabavi u časovima dokolice.
  3. Meghan više nikada neće smeti da izjavi bilo šta što bi ukazivalo na to kakvo je njeno političko opredeljenje ili da iskaže svoje mišljenje o političkoj situaciji u zemlji. Članovi kraljevske porodice imaju pravo glasa na izborima, ali ga obično ne koriste.
  4. Svim članovima porodice moraće da se obraća, ne po imenu, nego sa ‘Sir’ ili ‘Ma’am’. Osim toga, moraće da se navikne na to da će je malo ko oslovljavati po imenu, nego Njeno kraljevsko visočanstvo princeza od Velsa (ili Vojvotkinja, ako Harry dobije titulu Vojvode).
  5. Neće moći da sedne ili stane gde god poželi. Ukoliko se nađe u društvu svih članova kraljevske porodice, uvek će se tačno znati koju poziciju zauzima, a to je naravno određeno po činovima.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. kos

    17/04/2017 at 12:52 pm

    sad će neki pametnjaković da kaže jaoj jadna ne sme da igra monopol a vi ne možete da ne otvarate prozor u klimatizovanom autobusu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top