Prati nas

6 razloga zbog kojih je Rihanna potpuni car odgovora fanovima na Instagramu

Extra

6 razloga zbog kojih je Rihanna potpuni car odgovora fanovima na Instagramu

(foto: Instagram/badgalriri)

(foto: Instagram/badgalriri)

Rihanna važi za jednu od najopuštenijih svetskih zvezda, a njen pristup društvenim mrežama često ume da zasmeje desetine miliona njenih pratilaca. Uostalom, šta reći o tome što joj zvanični Instagram nalog ne nosi naziv ‘Rihanna‘ nego badgalriri, odnosno sleng jezikom napisane reči ‘loša devojka’ uz njen nadimak RiRi.

Nedavno smo se smejali njenom odgovoru na tvit Kendall Jenner koja joj je poručila da će biti razočarana ako ne otpeva pesmu Complicated na predstojećem koncertu, na šta joj je ona, bez bilo kakvih emotikona, odgovorila kratko: “Onda nemoj da dođeš.”

Pa, kad se Rihanna vodi takvom politikom odgovaranja najvećim svetskim facama, zamislite tek kako odgovara nepoznatim ljudima na Instagramu. Zapravo, ne morate da zamišljate, uverite se u nastavku.

 • Kada fanovi naprave fotomontaže njenih fotografija koje joj se ne dopadnu, ona im to otvoreno kaže: “Najgore editovanje fotke ikada. Izgledam kao nečija baba.”

rihanna 3

 • Ako joj se ne dopadne nečija imitacija (u ovom slučaju spota Pour it up), ona blokira tu osobu. I naravno da joj to prvo kaže u komentaru

rihanna 5

 • Često ume da se posvađa i sa ljudima koji vode njene fan profile, pa im tako, kada joj se ne dopadne neki post, poruči: “Sada ću vas otpratiti, blokiraću vas, obrisaću vas, deaktiviraću vas, zabraniću vam prilazak.” Okej, RiRi, razumeli su…

rihanna 2

 • Kada joj se neki fan požali što ne dobija odgovor na svoje postove u kojima izražava obožavanje prema njoj, ona ume da odgovori haštagom: Ja volim Rihannu.

rihanna 4

 • Najviše smeha među njenim pratiocima izaziva to što konstantno zamera fanovima izbor fotografija koje postavljaju, pa ih tako uljudno zamoli da obrišu jednu od njih i postave samo onu koja joj se dopada, a nekada ima problem i sa filterom koji koriste.

rihanna 7 rihanna 6

 • I, za kraj, kada fanovi postave fotografije na kojima RiRi pravi čudne grimase, ona ume da ispadne potpuni car i da napiše komentar kao što je: ‘Ono kad ti uđe u pogrešnu rupu’. 

rihanna 11 komentar

1 komentar

 1. cc

  19/06/2017 at 12:55 pm

  ona se zeza sa fanovima,kad kaze da ce ih blokirati. Ona devojka gde je pored sipke, rih je zna. tako da, relax, riri voli da se sprda :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top