Prati nas

97% publike glasalo da Marko ostane!

97% publike glasalo da Marko ostane!

Marko dobio neverovatnu podršku publike

 

Crnogorski maneken Marko Vukotić i voditeljka Mis Svetlana, koji su bili nominovani za izbacivanje s Farme ove nedelje, doneli su odluku da ne uče za kviz znanja, niti da u njemu učestvuju. Umesto odgovora na pitanja igrali su i pevali – malo srpske, malo crnogorske pesme, da bi na poslednjem pitanju koje je Ognjen postavio otpevali himnu Farme.

Niko nije mogao ni da pretpostavi da će rezultati glasanja publike izgledati ovako: Marko je imao neverovatnih 97% glasova, dok je za Svetlanu glasalo svega 3% gledalaca Farme. Nikada, za pet sezona Farme, ovakav rezultat nije zabaležen.

U narednih nedelju dana 3 takmičara dobilo je tajne zadatke. Žarko i Boris imaju zadatak da skinu vrata muškog WC-a, a Ekrem da nauči Lepog Miću do srede da psuje na engleskom.

Redakcija Tracara.com5 komentara

5 Comments

 1. boba

  18/11/2013 at 10:06 am

  Nista cudno samo crnogorski prkos !!!!!!!!

 2. zorica

  18/11/2013 at 10:31 am

  marko do kraja…dobrica,posten,lijepog vaspitanja,nije zavidan,pozitivan i uvijek spreman za salu…malo li je!!!!!!ima jos po neki ucesnik koji zasluzuje UZ MARKA DO KRAJA,,,!

 3. zorica

  18/11/2013 at 10:45 am

  ivan je ljubomoran na marka!!!sad se pokazalo!!!Marko je za njega licnost!!!samo je vidio konkurenciju i htio da ga izbaci,!!marko nije dvolican-kao ivan.Marko nije nabusit-kao ivan.Marko nije zenskaros-kao ivan.marko dobar-ivan zaooooo!!!Markoooo ipak sta god da uradi pokazao je svoj dobri karakter i to se ne mijenja!!!!reaguje samo ako ga neko isprovocira i ko nije u pravu!Sveee najbolje za Maaaaaaarkaaaa Vuuukooooticaaa!!!

 4. Coffee_fan

  18/11/2013 at 11:01 am

  Drago mi sto ostade Roki!!Moj omiljeni Farmer!Roki do pobede!!!!!!!

 5. Nella

  20/11/2013 at 1:07 am

  Meni je Zorice vise preko glave.Zasto je ne posalju kuci?Veceras je pokazala koliko laze i traca.Jelena G.je vec isfurana i mislim da se vidi po njenom pokretu da je bolesna.Njeno lice,zubi,izbacena vilica itd.su sve pokazale.Ona je rodjena kao abnormalna i zao mi je da je produkcija iskoristila.To je i greh.Ona je 100% jad i zalost.Puno ih je na farmi koji su i dobri ljudi ali im je dosta vise farme.Puklo bi i drvo a kamoli ljudi.Dug je period.Puno ih je i licimera.Meni je samo cudna Romana.Pobogu,ona je toliko i ružna da nisam znala pre.Nebih ja to sad rekla da nije zasluzila.Marijanu kuci odmah!!Glupa kao magarac.Marko se jasno izjasnio da ima devojku i to ozbiljnu vezu,a ona uporna…gospode!Folirant je 100%.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top