ABC Srbija seminar: Regionalno informisanje

Objavljeno: 05.10. 08:32

Press Media Summit 2012

ABC Srbija, Asocijacija Medija Srbije i Business Dialogue ove godine organizuju tradicionalni, treći po redu, Press Media Summit, koji će se održati 31.oktobra 2012. godine u beogradskom hotelu Metropol palace. Agendu predavanja možete pogledati ovde.

Cilj ovog skupa je da na jednom mestu okupi sve lidere regiona, kako bi razmenili mišljenja i stavove o različitim aspektima unapređenja saradnje, pre svega efikasnosti poslovanja kroz konsolidaciju regionalnih tržišta, ocenili sadašnje poslovno okruženje i sagledali zajedničku budućnost štampanih medija.

Pred oko 250 očekivanih gostiju iz regiona uz učešće predstavnika zvaničnika EU i Evropske asocijacije izdavača novina, očekujemo da dođemo do ključnih smernica koje će biti od koristi svim učesnicima u izdavačkoj industriji.

Pored govornika iz izdavačke industrije i Srbije, regiona i EU, ove godine će i predstavnici oglašivača iz različitih industrija kao i predstavnici media buying agencija diskutovati na temu, regionalizacijie i značaja konsolidacije tržišta i usaglašavanja sa potrebama oglašivača.

Kome je namenjena?

Rukovodioci novinsko-izdavačkih kuća, Direktori marketinga, prodaje i distribucije novinsko – izdavačkih kuća, Rukovodioci marketing sektora i sektora korprativnih komunikacija, Media menadžeri, Marketing agencije (Account direktori I menadžeri, media buzing menadžeri), PR agencije (Account direktori i menadžeri), Distributeri, Štamparije, Kreativci, Art direktori i grafički dizajneri, Provajderi IT rešenja, Proizvođači i distributeri repro materijala.

Registraciju možete izvršiti ovde.
Loading...
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

zayn malik
Hot or not

Zayn Malik se ofarbao u zeleno

Zayn Malik, nekadašnji član sastava One Direction, ne prestaje da eksperimentiše kada su frizure u pitanju, a kako ima neverovatan uticaj na postavljanje trendova, slično kao...