ABC Srbija seminar: Regionalno informisanje

Objavljeno: 05.10. 08:32

Press Media Summit 2012

ABC Srbija, Asocijacija Medija Srbije i Business Dialogue ove godine organizuju tradicionalni, treći po redu, Press Media Summit, koji će se održati 31.oktobra 2012. godine u beogradskom hotelu Metropol palace. Agendu predavanja možete pogledati ovde.

Cilj ovog skupa je da na jednom mestu okupi sve lidere regiona, kako bi razmenili mišljenja i stavove o različitim aspektima unapređenja saradnje, pre svega efikasnosti poslovanja kroz konsolidaciju regionalnih tržišta, ocenili sadašnje poslovno okruženje i sagledali zajedničku budućnost štampanih medija.

Pred oko 250 očekivanih gostiju iz regiona uz učešće predstavnika zvaničnika EU i Evropske asocijacije izdavača novina, očekujemo da dođemo do ključnih smernica koje će biti od koristi svim učesnicima u izdavačkoj industriji.

Pored govornika iz izdavačke industrije i Srbije, regiona i EU, ove godine će i predstavnici oglašivača iz različitih industrija kao i predstavnici media buying agencija diskutovati na temu, regionalizacijie i značaja konsolidacije tržišta i usaglašavanja sa potrebama oglašivača.

Kome je namenjena?

Rukovodioci novinsko-izdavačkih kuća, Direktori marketinga, prodaje i distribucije novinsko – izdavačkih kuća, Rukovodioci marketing sektora i sektora korprativnih komunikacija, Media menadžeri, Marketing agencije (Account direktori I menadžeri, media buzing menadžeri), PR agencije (Account direktori i menadžeri), Distributeri, Štamparije, Kreativci, Art direktori i grafički dizajneri, Provajderi IT rešenja, Proizvođači i distributeri repro materijala.

Registraciju možete izvršiti ovde.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

severina2
Hot or not

Severinu žestoko iskritikovali zbor izbora haljine za crveni tepih

Severina Kojić pojavila se sinoć na jednom svečanom događaju u Zagrebu u haljini koja je izazvala mnogo komentara.