Prati nas

Aca Lukas poručio: Sonja, uzeću ti kćerku

Bizarno

Aca Lukas poručio: Sonja, uzeću ti kćerku

Aca Lukas obratio se javnosti objavom na Instagram profilu, u nameri da skine ljagu sa imena, nastalu nakon jučerašnjeg skandala, kada je objavljeno da je pretukao bivšu suprugu Sonju Vuksanović, što je već jednom demantovao. 

“Od govneta sam hteo da napravim pitu! Ali sam preterao! Napravio sam monstruma! Prodavačice jeftine robe sa Kapali čaršije, ne možeš mi više para uzeti! I ovo je mnogo za tvoj kapacitet! Možeš da me nameštaš do mile volje! Pokaži nam te povrede, sramoto jedna, majko našeg deteta, pipnuo te nisam,” napisao je on, a potom dodao:

“Sramota me je bilo zbog jadnog deteta sve ove godine da kažem kakav si ti monstrum! Ali sada je dosta! Sada će svi znati ko je Sonja Vu! Pokondirena tikva, loš pokušaj Adrijane Lime! Od Adrijane Lime jedino imaš lim umesto mozga! Sramoto.”

Potom je zapretio.

“Počinje borba za Viktoriju! Javno ti saopštavam da ću se boriti svim silama da ti uzmem dete, a ti dobro znaš koliko razloga za to ima! Prijateljice noći! Mene si našla da nameštaš? Sram te bilo! Sada se dobro drži! Jer sve ću o tebi izneti, a ti znaš šta je to sve! Neće biti nimalo prijatno! Fuj!”

Kako piše Svet, Lukas je najavio konferenciju za novinare u utorak u podne.


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. pixie

  03. 09. 2017. at 13:40

  Ohoho, i konferencija! Bice zanimljivo :D

 2. k

  03. 09. 2017. at 16:52

  Jako je zanimljiva njena prica, gde je Aca los los, ali joj ipak ne smeta da je oblaci u Dolce Gabbanu i Pradu i posle razvoda.

 3. Sunny

  03. 09. 2017. at 17:34

  Narkoman i kockar udari ženu i neko komentariše dal joj kupije brendirano? Pa ina nema mozga to je očito dok je sa njim bila ali ovo? On koji javno šmrče, kom konobari salvetama ne mogu da zaustave krv kad mu rikne kapilar od predoziranja, koji duguje destine hiljada na kocku drži u Srbiji konferenciju za štampu? Povodom toga da je nije udario nego samo ŠUTNUO?? A hoce joj uzeti i Željkovu kćerku pošto ona nosi njegovo prezime?? Lol Tebi ce narkosu o kockaru neko dete da da? Gde su ti ostala? Ološ!

 4. wtf

  03. 09. 2017. at 18:24

  Ne volim ga uopce ali iz nekig razloga imam osjecaj da aca govori istinu

 5. k

  03. 09. 2017. at 19:42

  Ljudi ajmo biti malo realni. Ona je sponozrusa A klase koja tuzi sponzora njegovim parama (od alimentacija jer dana zaposlenja nema). O kakvoj osobi ovde pricamo. Nije mi je ni malo zao. Zao mi je deteta koje ce ovde ispastati.

 6. bbbbb

  03. 09. 2017. at 23:20

  Pa sve skupa je to jako tuzno zar nisu mogli lepo da se dogovore ,ali kod nas sve se zavrsava tucom nasiljem .A da je Laki malo nervozan jeste a da je gospodja velika dama nije.

 7. Slučajnost

  04. 09. 2017. at 12:53

  Aco, klosaru i narkomanu, sud decu ne dodeluje propalicama i go*nima od coveka. Podrska za Sonju. Pa kakva god bila. Ona je majka tog deteta.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top