Prati nas

Aca Lukas prokomentarisao izgled Jelene Karleuše na početku karijere

Aca Lukas prokomentarisao izgled Jelene Karleuše na početku karijere

(foto: Instagram/aleksandar_vuksanovic_official)

(foto: Instagram/aleksandar_vuksanovic_official)

Kako već uveliko traje 2. krug muzičkog takmičenja Zvezde Granda, žiri je podigao kriterijume, a Jelena Karleuša ostaje pri svom stavu da neko, osim dara za pevanje, mora da poseduje i harizmu i izgled zvezde, što dovodi do čestih nesuglasica sa ostalim članovima žirija, koji smatraju da je takve stvari besmisleno zamerati nekome na početku karijere.

“Da li ti misliš da će ona zaista biti zvezda?”, upitala je Jelena Acu Lukasa koji joj je zamerio to što jednoj kandidatkinji nije dala glas.

“Ja nisam znao ni da ću ja postati zvezda”, našalio se Lukas, a potom se osvrnuo i na to kako je sama Karleuša izgledala na početku karijere. “A tebe kada sam prvi put video mislio sam da ćeš postati kafe-kuvarica, a ti postade zvezda.”

JK mu ipak nije odgovorila na ovu prozivku, budući da je svima poznato da su njih dvoje u prijateljskim odnosima, te je sve shvatila kao šalu.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Little monster

  05. 03. 2017. at 16:18

  Jelena je i na pocetku karijere barem imala harizmu i bila je potpuno drugacija od svih njenih koleginica koje su tada furale kovrdzavu frizuru i pantalone na pruge.

 2. Kk

  05. 03. 2017. at 16:20

  A kakav je aca bio? Kost i koza, masna kosa i neke kratkotrajne tetovazice po rukama

 3. nenad

  05. 03. 2017. at 21:39

  Realno Karleusa je bas specificno izgledala tada. I dan danas isto tako. Nemojte drugima da namecete svoje misljenje, ako je ruzna VAMA onda napisite bilo sta. Vas ukus je vas ukus. Mada kontam da 90posto tih zlobnih komentara osobe do 15 godina ispisuju

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top