Prati nas

Adele objasnila razloge duge pauze

Extra

Adele objasnila razloge duge pauze

Adele uskoro objavljuje novi, dugo očekivani album (foto: pulsonline)

Adele uskoro objavljuje novi, dugo očekivani album (foto: pulsonline)

Mnogi Adelini obožavatelji pitali su se gde je britanska pevačica koja je publiku osvojila svojim pesmama.

Pre par dana izašao je deo prve pesme s novog albuma, a sada se u sama pevačica oglasila putem Facebooka i razjasnila gde je bila i šta je radila poslednje tri godine otkada je izašao njen poslednji singl Skyfall za film iz serijala o Jamesu Bondu.

“Osećam se kao da sam ceo život nešto želela. Želela sam da budem starija, želela sam da budem negde drugde, želela sam da me pamte i da zaboravim. Želela sam da nisam propustila toliko dobrih stvari, jer me je bio strah ili mi je bilo dosadno. Želela sam da se ne poznajem tako dobro, jer sam uvek znala kako će neke stvari završiti”, napisala je Adele i poručila kako više neće čekati i želeti, a dvadeset peti rođendan za nju je bio i velika prekretnica.

“Moj poslednji album bio je o prekidu. Ovoga puta želim nešto drugačije. Nemam više vremena za mrvice iz prošlosti. Šta se dogodilo, dogodilo se. Dvadeset peta je bila važna godina za mene, sada sam odrasla i napokon znam ko sam. Žao mi je što mi je toliko trebalo, no to je život”, kaže Adele koja je izrasla u mladu ženu, majku i vrhunsku muzičarku, čije nove pesme brojni obožavaoci jedva čekaju da čuju, piše Svet.

Hello...(foto: Facebook)

Hello… pevačica je napisala pismo obožavateljima (foto: Facebook)


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top