Connect with us

Adil divljao u butiku: Znate li vi ko sam ja!
Extra

Adil divljao u butiku: Znate li vi ko sam ja!

On bi sve za džabe! (foto: ekskluziva.ba)

On bi sve za džabe! (foto: ekskluziva.ba)

Popularni pevač zabavne muzike Adil nedavno je u jednom prestoničkom butiku napravio haos, jer je pažljivo birao robu u vrednosti od 150 000 dinara, a potom nije hteo da je plati.

Mladi Maksutović, koji je poznat našoj javnosti po brojnim sudskim otpužbama da je pretukao svoju nevenčanu suprugu, kćerku pevača Džeja Ramadanovskog, je podivljao u butiku firmirane garderobe kada su prodavačice htele da mu naplate račun.

Glavni problem je nastao jer pevač nije napomenuo da želi da ga butik sponzoriše i obuče za spot koji će uskoro snimati, već je samo stvari potrpao u kesu i vikao prodavačicama ‘Znate li vi ko sam ja’.

“Adil je tražio da mu pomognemo oko stajlinga za ekranizaciju pesme Ista ja. Birao je poznate svetske brendove među kojima su Ralph Lauren, Antony Morato… Kada mu je koleginica napravila nekoliko kombinacija, uključujući pantalone, sakoe, majice, patike… i na kasi rekla da sve to košta 150.000 dinara, nastao je problem: ‘Zovite mi šefa ili nekoga iz marketinga! Meni ovo treba za spot i ja neću da platim. Želim da mi budete sponzori u spotu, a ja ću vas potpisati i na taj način izreklamirati'”, govori jedna od prodavačica.

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. DaisyDuvall

  28/07/2015 at 11:20 am

  podivljao? ja mislila da je slupao ceo butik. naslov i tekst, nidje veze

 2. Kiki

  28/07/2015 at 12:09 pm

  C….. Posla

 3. kleo

  28/07/2015 at 12:25 pm

  a da prodavacica ne trazi 15 min slave pa tako preuvelica ovu pricu? a?

 4. Kiki

  28/07/2015 at 12:44 pm

  Posla C …..

 5. DIL

  28/07/2015 at 1:26 pm

  Znaš ko si ti??? Čađavi konj. Smrad pokondireni. Mesto ti je u štali a ne na sceni. Ako ti se nešto ne sviđa NAPOLJE!!!!! Tebe neko da financira za badava. MRŠ

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top