Prati nas

Adil: Pretnje smrću

Šokantno

Adil: Pretnje smrću

Foto: Kurir

Folk pevač Adil Maksutović doživeo je neprijatnost na nedavnom nastupu, kada mu je obožavateljka zapretila smrću ukoliko je ne bude zvao!

Devojka je došla na splav i četiri sata stajala ispred bine. Pošto je Adil nije primećivao, išla je od hostese do hostese i molila da je upoznaju sa njim. Odjednom je počela da histeriše i plače. Da bi je umirile, pozvale su Adila,” priča izvor dnevnog lista Kurir.

Pevač je pristao da se upozna sa devojkom, ali nije ni slutio šta će se dogoditi. “Čim joj je prišao, počela je da se trese od sreće. Svi su očekivali da će posle fotografisanja otići, ali se to nije desilo. Tek tada je nastala frka. Devojka je preklinjala Adila da joj da njegov broj telefona, što on nije učinio, već joj je rekao da će joj se javiti. Kao sumanuta je počela da diktira svoj broj i tada je reagovalo obezbeđenje. Dok su je sklanjali od pevača, počela je da urla: „Javi mi se, molim te, javi mi se! Ubiću te ako me ne pozoveš! Čuješ li? Naći ću te i ubiti!“ Zaista nije bilo prijatno gledati tu situaciju,” završava izvor ovog dnevnog lista.

Srećom po Adila, sve se završilo dobro.

Izvor: Kurir6 komentara

6 Comments

 1. Adela

  15/09/2012 at 2:55 pm

  Boze sacuvaj !

 2. It girl

  15/09/2012 at 3:09 pm

  Stvarno, Bože sačuvaj! Ne mogu da verujem da postoje ovako poremećene ličnosti. Danas je sve nenormalno, ne postoje pravi fanovi(čast pojedincima).

 3. Twixerica

  15/09/2012 at 4:01 pm

  Hahhahahah.Jao,Boze!Da li je moguce?!Strasno!

 4. Ma daaa...

  15/09/2012 at 7:26 pm

  Hahahaha koja glupa vest… Kao da bi ga stvarno ubila hahahaha… Budale, lupe joj jedan samar pa da vidis kako bi otisla.

 5. betmen

  16/09/2012 at 7:41 am

  bas bezveze meni ga je zao

 6. mirage

  16/09/2012 at 10:20 pm

  Haha koja luda narkomanka!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top