Prati nas

Akademija debelih: Debeljuce đuskale uz zumbu

Vesti

Akademija debelih: Debeljuce đuskale uz zumbu

Takmičari odmaraju nakon napornog dana

Pročitajte šta se novo dešava na Akademiji debelih.

Utisci sa rođendanske proslave su pozitivni, debeljuce se osećaju zbrinuto, kada produkcija misli čak i na rođendanska iznenađenja.

Večita dilema na Akademiji je da li poznati ugrožavaju manje poznate. Dilemu među herojima isprovocirao Boža, da li su VIP-ovci dovedeni da ih miniraju, pogotovu što se poznati ne pridržavaju striktnih restriktivnih pravila u ishrani i tako provociraju ostale takmičare da pokleknu.

Na aerobiku je bilo zabavno

A kada je prava stvar u pitanju svi su ko jedan. U teretani manje i više poznati takmičari su oduševljeni, vežbali uz plesni aerobik poznat pod nazivom zumba, svi zajedno.

Pevačica Zorica Marković našla se u ulozi kritičara, jer je osporila autoritet dosadašnjem starešini Lazaru, ali je žučni debatu prekinuo Božidarov izbor za novog starešinu. Očekuju se veće restrikcije i stožija pravila za nedisciplinovane.

Zorica u žučnoj raspravi!

Usledila je još jedna provokativna igra. Takmičari su uz pomoć novinarske veštine izvukli od Divne i Zorice dve vruće vesti. U ulozi novinara ukućani isprovocirali Divnu Karleušu da otkrije kakva je Jelena majka, a za Zoricin oštar jezik imali su mnogo teže pitanje, sa kim na estradi nije u dobrim odnosima, te je Zorica priznala da poštuje lik i delo svoje imenjakinje Zorice Brunclik, ali da da nisu u nekoj posebnoj ljubavi.

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. MissPejic

  21/07/2012 at 2:54 am

  grozni su.

 2. pifi

  21/07/2012 at 5:08 am

  da li cete i ovo da nam iz epizode u epizodu prepricavate kao sto ste i Survivor??? koga zanima?

 3. Panta-pita

  21/07/2012 at 10:05 am

  AHAHAHHAHAH ocajno.Na TLC ima prava verzija ,,Akademije Debelih,, i zove se ,,The Biggest loser,, …Oni su se podelili u dva tima,jedan tim ima jednog trenera i svoju teretanu a drugi drugog…Imaju 6 nedelja da smrsaju..Svakog dana vezbaju,u nedelji ima jedan izazov i merenje…Oni su dosli u parovima i ispada jedan od para…Da li mi verujete da pobednica 2011,ima 52 godine i smrsala je 84 kilograma,sada ima 44…

 4. Panta-pita

  21/07/2012 at 10:05 am

  Sto samo dokazuje da ovde nece smrsati ni kilu…Kolika je ovo glupost..

 5. Smorena Devojka

  21/07/2012 at 10:50 am

  Nebitno svi su to mogli znati ako bi pogledali sinocnu epizodu

 6. Mina :)

  21/07/2012 at 11:04 am

  ko jos gleda te bizone brate <3

 7. M

  21/07/2012 at 5:00 pm

  Hahahahahahahahah :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top