Akcija prikupljanja elektronskog otpada

Objavljeno: 25.05. 21:28

Na Fakultetu organizacionih nauka će se sledece nedelje (od 27.05.) održati akcija prikupljanja elektronskog otpada, gde ce sav prihod ići u dobrotvorne svrhe.

Akciju ce podržati studenti i zaposleni Fakulteta organizacionih nauka koji će moći da u periodu od nekoliko dana donesu elektronski otpad i odlože ga u kontejner koji će stajati ispred samog fakulteta. Osim toga kontaktirane su mnoge kompanije i srednje škole, i nadamo se da će u što većem broju dati neki doprinos našoj akciji.

Partner ove akcije je kompanija Božić i sinovi koja može da dođe adresu i pokupi otpad, a ukoliko se radi o maloj količini, mi smo spremni da na istu dođemo i otpad pokupimo. Takođe, ukoliko elektronski otpad mora da prođe otpis kroz prateću dokumentaciju, kompanija Božić i sinovi može da obezbedi svu neophodnu dokumentaciju pri preuzimanju otpada.

Priključite se akciji i učinimo zajedno nešto za našu zajednicu.

Loading...
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

riri
Hot or not

Samo Rihanna može da izgleda šik u preširokoj odeći

A post shared by 👑Rihanna Liked x2👑 (@rihannasturkey) on Mar 24, 2017 at 10:16pm PDT Mnogo puta do sada smo videli da Rihanna obožava...