Akcija prikupljanja elektronskog otpada

Objavljeno: 25.05. 21:28

Na Fakultetu organizacionih nauka će se sledece nedelje (od 27.05.) održati akcija prikupljanja elektronskog otpada, gde ce sav prihod ići u dobrotvorne svrhe.

Akciju ce podržati studenti i zaposleni Fakulteta organizacionih nauka koji će moći da u periodu od nekoliko dana donesu elektronski otpad i odlože ga u kontejner koji će stajati ispred samog fakulteta. Osim toga kontaktirane su mnoge kompanije i srednje škole, i nadamo se da će u što većem broju dati neki doprinos našoj akciji.

Partner ove akcije je kompanija Božić i sinovi koja može da dođe adresu i pokupi otpad, a ukoliko se radi o maloj količini, mi smo spremni da na istu dođemo i otpad pokupimo. Takođe, ukoliko elektronski otpad mora da prođe otpis kroz prateću dokumentaciju, kompanija Božić i sinovi može da obezbedi svu neophodnu dokumentaciju pri preuzimanju otpada.

Priključite se akciji i učinimo zajedno nešto za našu zajednicu.Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

cristiano-ronaldo
Hot or not

Cristianu Ronaldu se internet smeje zbog ovih cipela

Cristiana Ronalda obožavaju širom sveta zbog njegovog ogromnog talenta, ali je zvezda Reala bila neretko i na meti kritika zbog svog stila oblačenja.

Prijavi se za naš newsletter

Najnovije vesti prvo stižu u tvoj inbox!
Ime
E-mail