Prati nas

Alchemy kozmetika – organska nega sa holističkim pristupom

Vesti

Alchemy kozmetika – organska nega sa holističkim pristupom

Promocija_ALCHEMY Cosmetic (55) (1)

Prirodna, organska nega sa holističkim pristupom lepoti sagledava kožu u celini, sve njene potrebe, njen život, njeno okruženje i tvoje želje

Preporuka govori više od hiljadu reči, a upravo su dosadašnji korisnici čarobnih Alchemy proizvoda za negu lica i tela oni koji šire dobar glas o našim proizvodima. Ne postoji osoba koja se nije vratila da kupi još nešto, ili da preporuči sestri, majci, drugarici, komšinici…

Nedavno smo lansirali i nekoliko novih proizvoda, a među njima i parfimisani losion za telo Lily&Spice, ekskluzivnu kolekciju losiona za telo, plišanih tekstura, čiji su mirisi inspirisani omiljenim ženskim slatkišima, kao i Alchemy Argan Mystique, argan u svom najmoćnijem obliku, nepržen i nerazblažen, oplemenjen samo organskim eteričnim uljem španske mandarine. Arganovo ulje je tajna lepote i mladosti čuvenih lepotica, od drevne Afrike do modernog Holuvuda. Besprekorno neguje kosu i kožu lica i tela, pružajuci dokazanu antioksidativnu zaštitu. Za sobom ne ostavlja mastan trag, već samo elastičnu, baršunastu, snažnu kožu, sa poboljšanim tonusom. Kosi pruža volumen i punoću dlake, dok je duboko regeneriše.

argan large pr

Alchemy se razlikuje od drugih brendova, jer koristi sopstvene moći i potencijale tvoje kože da postigne autentičnu, duboku transformaciju, a ne samo površinske rezultate.

 

Veoma cenimo vašu vernost i zato vam spremamo lepa iznenadjenja u narednom periodu. Naime, od 2-6.januara od 16-22 časova organizujemo besplatne mini Alchemy tretmane, u radnji Achemy Cosmetics & Home, TC Stadion, Zaplanjska 32, II sprat, gde će vam Alchemy tim naneti na lice naša skupocena ulja, dok vi uživate na oblaku od masažne fotelje. Želimo da vam priuštimo dvadeset minuta pravog luksuza i utiska da ste na nekom rajskom mestu.

I to nije sve. Za sve one koji kupe jedan Alchemy ili Venom proizvod, spremili smo dodatno iznenadjenje. Možete izabrati vaš poklon: 15% popusta na program dekoracije za dom, ili besplatan Alchemy Shea Butter, koji dobijate na licu mesta.

Zakažite vaš termin za besplatan Alchemy tretman na broj telefona 011/630-5811, probudite vašu kožu, odmorite duh uz mirise najluskuznijih supstanci od najkvalitetnijih biljaka i relaksirajte telo na masažnoj fotelji.

Vaše Alchemy proizvode možete naći u Alchemy Cosmetics and Home, SC Stadion, Zaplanjska 32, II sprat. Inače, o svim akcijama i promocijama Alchemy možete se informisati putem FB strane.

Za celo telo i celu porodicu… online shop www.alchemynaturals.com.

 3 komentara

3 Comments

 1. maca

  25/12/2013 at 11:33 am

  Ima li neko neki njihov proizvod ili prospekt da vidim sastojke?

 2. maca

  25/12/2013 at 11:43 am

  Nema veze, videla sam sastav sama, nije organska kozmetika.

 3. Kaca D

  26/02/2014 at 2:20 pm

  Posto koristim vec dve godine, i imam sve njihove proizvode i pakovanja na kojima pise sastav, po cemu ti zakljucujes da nije organska?! Jasno pise sta je u sastavu organic

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top