Connect with us

Alchemy: Zakažite besplatan mini tretman!
Alchemy: Zakažite besplatan mini tretman!

Prirodna, organska nega sa holističkim pristupom lepoti sagledava kožu u celini, sve njene potrebe, njen život, njeno okruženje i tvoje želje.

Alchemy se razlikuje od drugih brendova, jer koristi sopstvene moći i potencijale tvoje kože da postigne autentičnu, duboku transformaciju, a ne samo površinske rezultate.

Preporuka govori više od hiljadu reči, a upravo su dosadašnji korisnici čarobnih Alchemy proizvoda za negu lica i tela oni koji šire dobar glas o našim proizvodima. Ne postoji osoba koja se nije vratila da kupi još nešto, ili da preporuči sestri, majci, drugarici, komšinici…

Veoma cenimo vašu vernost i zato vam spremamo lepa iznenadjenja u narednom periodu. Naime, od 12-18. novembra od 12-16 časova organizujemo besplatne mini Alchemy tretmane, u radnji Achemy Cosmetics & Home, TC Stadion, Zaplanjska 32, II sprat, gde će vam Alchemy tim naneti na lice naša skupocena ulja, dok vi uživate na oblaku od masažne fotelje.

Želimo da vam priuštimo dvadeset minuta pravog luksuza i utiska da ste na nekom rajskom mestu. Takođe, u nedelji od 19-24.11 od 16-20 časova ponovićemo isto. Novembar u Beogradu može da bude itekako zanimljiv i inspirativan, obojen Alchemy duhom.

I to nije sve. Za sve one koji kupe jedan Alchemy ili Venom proizvod, spremili smo dodatno iznenadjenje. Možete izabrati vaš poklon: 15% popusta na program dekoracije za dom, ili besplatan Alchemy Shea Butter, koji dobijate na licu mesta.

Zakažite vaš termin za besplatan Alchemy tretman na broj telefona 011/630-5811, probudite vašu kožu, odmorite duh uz mirise najluskuznijih supstanci od najkvalitetnijih biljaka i relaksirajte telo na masažnoj fotelji.

 

Vaše Alchemy proizvode možete naći u Alchemy Cosmetics and Home, SC Stadion, Zaplanjska 32, II sprat. Inače, o svim akcijama i promocijama Alchemy možete se informisati putem FB.

Pročitajte još i:  Neka Google zavoli vaš web sajt

Za celo telo i celu porodicu… online shop www.alchemynaturals.com.

Našim najbržim čitateljkama i čitaocima poklanjamo tri poklon paketića Alchemy kozmetike! Javite nam se na mejl ivanka@tracara.com i ostavite svoje osnonvne podatke, a mi ćemo vas kontaktirati. Samo požurite… :)

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. bix

  13/11/2013 at 2:21 pm

  Nekad posaljem mail za nagradu 3 sekunde posle objave i dalje ne dobijem nista.. Tako je bilo i za onaj Nes. Nego da smo zdravo.

 2. jasna

  14/11/2013 at 12:01 am

  i ja sam odmah nakon par sekundi poslala ali nista.

 3. Sanja P

  19/11/2013 at 4:56 pm

  Super kozmetika. Venom hijaluron je najbolji proizvod sa hijaluronom koji sam koristila. Dosta kosta ali dosta i traje.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top