Prati nas

Alec Baldwin: Napad besa na Twitteru!

Šokantno

Alec Baldwin: Napad besa na Twitteru!

 

Nakon što je štampa pisala o tvitovima njegove žene, Alec je izgubio strpljenje

Alec Baldwin je poznat svestskom auditorijumu kao glumac sa kratkim fitiljem. I ovaj put je burno reagovao nakon navodno netačnih pisanja štampe o njemu i njegovoj ženi.

Iako je kroz svoju karijeru stekao reputaciju divljeg glumca koji verbalno i fizički nasrće na novinare i fotoreportere, a imao je i ozbiljnije ispade u svojoj karijeri nevezano za štampu (kada je procureo snimak njegovog razgovora sa svojom ćerkom gde ju je nazvao nevaspitanom svinjom), mnogi su mislili da se Alec Baldwin smirio kada se skrasio kraj svoje supruge Hilarije Baldwin.

Ipak, kada je novinar Daily Maila objavio vest o tome kako je njegova supruga na sahrani Jamesa Gandolfinija pisala na društvenoj mreži Twitter o poznatoj kuvarici Rachel Ray i poklonima za godišnjicu, Alec je ponovo izgubio živce i na Twitteru iskalio svoj bes prema novinaru!

U tvitovima koji su se ređali jedan ispod drugog, Alec je pisao o tome kako će on ići na Twitter tokom sahrane novinara koji je ovaj tekst objavio, o tome kako mu je James Gandolfini bio veliki prijatelj i da je jedno britansko đubre uspelo da im uništi prisećanje na njega, na kraju dodavši da više nema publicistu jer ga je otpustio. Sve tvitove ispisao je uz brojne psovke i pretnje a zatim se besno pozdravio sa ovom društvenom mrežom i ugasio profil.

Nadajmo se da ovaj incident nije nasekirao njegovu trudnu suprugu koja se nije mešala u slučaj niti obraćala javnosti.

U.H.N. / Tracara.com


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Puuf

    29. 06. 2013. at 12:02

    Toliko o legendarnoj zvezdi.Svi se iznerviraju,bili poznati ili ne ali ovo je prešlo granicu,šta će fanovi misliti?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top