Prati nas

Aleks oplela po učesnicima!

Aleks oplela po učesnicima!

Za Aleks Grdić i Avu Karabatić završeno je takmičenje za glavnu nagradu u Survivoru. Njih dve sinoć su gostovale u emisiji Povratak u civilizaciju: dok je Aleks pošteno oplela po učesnicima rijaltija, Ava je do suza nasmejala publiku u studiju, otkrivši u koga je zaljubljena.

“Moje mišljenje o Martini je ovo: na plemenskom savetu, kada Martina Vrbos ima imunitet zna da nije ugrožena, ne daje ga Nevenu,  zna da će biti izbačen i pravi se luda, a on joj je prijatelj. I svaki plemenski savet Martina Vrbos kao da je pala s Marsa, ona uopšte nije na plemenskom savetu, ona ne zna šta se događa, ona ne zna ništa, nek’ se zove njen advokatski tim… Tako da, tajni imunitet nije dala Nevenu, Martina je dno dna od čoveka”, izjavila je Aleks, dodajući da je Sebastijan gori od žena.

“Sebastian se pokazao kao gora baba nego sve žena. Sebastijan ima tu jednu slabost da govori da je ekstremni sportista i da je veliki sportista. Iskreno, od njegovog  tog ekstremnog sporta nismo mogli videti ništa”, poručuje hrvatska manekenka.

Ava je kasnije dobila svojih 5 minuta slave, koje je želela da iskoristi tako što ni sekunde nije zatvorila usta. Ispričala je da joj je omiljeni muškarac bio Milan zbog neverovatnog šarma koji poseduje. Otkrila je i da je sve vreme u stvari bila zaljubljena u producenta Uroša Lazića, a ne u Vladu Vuksanovića.

Ukoliko ste propustili, pogledajte kako je bilo u Povratku u civilizaciju.

F.Y./Tracara.com10 komentara

10 Comments

 1. K

  28/05/2012 at 12:24 pm

  Alex je inace u pravu, mada za Sebastijana se ne slazem, jer je on na vecini izazova imao izuzetne rezultate, a opet svako ima pravo da igra po svom da bi osvojio pare. Inace, jako je lepa sa spustenom kosom :)
  Ava je bolja glumica od Mie ako se stvarno nije zaljubila u Vladu :)

 2. Ivana

  28/05/2012 at 12:32 pm

  Ma svi smo mi pod JEDNOM KAMEROM, ONOM ODOZGO…

 3. Demi's fan

  28/05/2012 at 12:45 pm

  K-slazem se sa tobom,,.. :))

 4. ana

  28/05/2012 at 1:34 pm

  joj bre, pa dokle??????? i kome je ovo simpaticno????????

 5. My kind of love

  28/05/2012 at 2:30 pm

  Imam neki osecaj da ce Milan da pobedi posto svi lepo pricaju o njemu kada dodju u studio.

 6. tina

  28/05/2012 at 2:37 pm

  Ava Legenda!!!! :D :D :D hahahahah

 7. Mica

  28/05/2012 at 3:51 pm

  Ava sinoc….nemam reci……..Sebastijan je naj,tu se ni ja ne slazem sa Aleks,skroman,posten i odlicne rezultate je imao!

 8. Still number one

  28/05/2012 at 4:53 pm

  Bravo Alex! Od A do Š i od A do Z se slažem sa njom. Bila je najbolja takmičarka i najprizemnija osoba u survivoru, a takva je bila i sinoć u emisiji. Mnogo jača nego li i mnogi muški takmičari. Jača je i od ovih spletkarošica Martine i Kristine pa i Nikole. Sebastijan od početka suvivora ima pik da izbaci Alex što je totalno ne osnovano(verovatno jer ne podnosi jake ličnosti, takmičare i realne osobe), pa su zato izbacili i Radovana koj je dečko totalno na svom mestu. I još nesto što se Sebastijana tiče obratite malo pažnju ako niste do sada (mada ne znam ko nije) koliko je samo puta u intervjuima izjavio kako niti jedana cura ne zaslužuje da uđe u finale … Zaista je šovinista i zaista je baba. Alex je zaslužila da uđe u finale i to 100%.

 9. BOOM!

  28/05/2012 at 5:08 pm

  Ja sam sinoc UMIRAO od smeha Avi! Znaci ona je jedna i jedina, ja nemam reci, legendarna je! ….. Producent! Aahahahahahahahahah

  Alex 100% u pravu ima da sahrani rugobu i mrsavicu 2 Juna!

 10. RANA

  28/05/2012 at 10:55 pm

  AVICE NE ZAMJERAMO MI TEBI ZALJUBLJENOST U VLADU..ON JE KAO GROM I ISKRENO BI NAJVIŠE VOLJELA DA ON POBIJEDI.ČOVJEK SE NI JEDNOM NIJE PROVALIO NITI NEKOGA OTRAČAO..PRAVI MUŠKARAC!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top