Prati nas

Aleksandar Čabarkapa želi da iz zatvora uđe pravo u rijaliti

Aleksandar Čabarkapa želi da iz zatvora uđe pravo u rijaliti

Advokat o ulasku Čabarkape u 'Parove' (foto: Screenshot)

Advokat o ulasku Čabarkape u ‘Parove’ (foto: Screenshot)

Televizija Happy kao da polako sprema rijaliti posvećena klanu Subotić/Pantelić/Čabarkapa, jer izgleda da će Aleksandar Čabarkapa pravo iz zatvora pred kamere.

Sinoć je u emisiji Upoznajte Parove gostovao advokat (?!) Čabarkape, Rade Todorović, koji je između ostalog govorio o odnosu njegovog klijenta i Aleksandre Subotić, rekavši: “Čuli smo se u petak dva puta, čuo sam se i sa njegovim kumom, trebalo bi u četvrtak ili petak da idem kod njega u posetu. Ništa nije rekao protiv, nismo pričali o Aleksandri i Davidu. Moje mišljenje je da su oni divan par i samo napred sa vašom bebom”, rekao je advokat i dodao: “On ima svoj život. Samo mi je rekao: ‘Hajde, molim te, da izađem što pre, da bih ušao u Parove što ranije, dok su još oni tu'”.

Da li ćemo ga gledati u rijalitiju kada bude izašao iz Centralnog zatvora, ostaje da sačekamo i uverimo se.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Nina

    03. 05. 2017. at 09:19

    Sram te bilo Maricu koga dovodiš na tv radi gledanosti, kriminalci i razne ljudske vucibatine su ti zvezde, sta poručuješ mladima, sta si gori to si pupularniji i imas vise para. Mi u godinama mozemo se resiti kada gledamo to ljudsko dno da ima i gore nego sta mi živimo. Ali mladost treba spasiti, mladost koja uci i radi…… ona su budućnost Srbije

  2. Nina

    03. 05. 2017. at 09:20

    Mi stari mozemo se tesiti ( greška u kucanju)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top