Prati nas

Aleksandra Kovač: diplome za kraj godine!

Vesti

Aleksandra Kovač: diplome za kraj godine!

aleksandra kovac

Kao što već znate, pevačica Aleksandra Kovač odlučila je da svoj talenat prenese i na druge i tako je otvorila svojevrsnu školu pevanja “Beogradski glas”.

Prvi polaznici njene škole juče su svečano završili prvi semestar i tom prilikom dodeljene su im diplome. Evo šta Aleksandra kaže o ovome:

“Meni je jako žao što su se ova tri meseca ovako brzo završila. Mi smo završili prvi nivo škole pevanja „Beogradski glas”. Dugo smo Roman Goršek i ja sedeli razmišljali kako mladim i talentovanim ljudima uzrasta od šest pa do četrdeset godina, (toliko ima najstariji polaznik), ponudimo mogućnost da rade na sebi. Da se okupe i da dobiju mogućnost da uče o muzici, o pevanju na najneposredniji mogući način i da sve ono što sam ja baveći se muzikom više od 20 godina na ovim prostorima i u inostranstvu, da sve to što sam naučila i iskustvo koje sam stekla prenesem na njih.”

Aleksandra planira da nastavi sa radom ove škole, jer u januaru počinje drugi semestar, a zatim se planira i upis za nove članove:

“Mislim da smo pokrenuli jednu ozbiljnu lavinu talentovanih, nasmejanih ljudi koji su željni novih saznanja i ideja i da su dobili mogućnost da pokažu šta umeju. Od februara počinje drugi nivo, a od januara kreće prijavljivanje za nove polaznike. Ova ekipa je već uigrana i hor Beogradski glas počinje da radi od prvog januara.”

izvor blic.rs5 komentara

5 Comments

 1. Vera Ristivojevic

  24/12/2009 at 12:14 pm

  Pa super!
  Tracaro da li mozes da pises malo o glumcima kao sto su:Alyssa Milano,Holly Mary Combs,Shannen Doherty,Greg Vaugham ili William Levy?Mislim svaki dan citamo o Rihhani ,Britney i Brandjelini, oni su stvarno super i drago mi je sto pises o njima ali mislim da treba posvetiti malo paznje i ovim glumcima!

 2. Lorelei

  25/12/2009 at 7:13 pm

  @Vera : Holly Mary Combs??njeno vreme je proslo posle “Charmed” :]

 3. Anchy***

  25/12/2009 at 8:37 pm

  @Lorelei

  to ti mislis…
  i jos jednom da vam napomenem,tracara cim nesto cuje ona to napise…a da li se potrefi da vi volite tog o kome ona pise nije njen problem…hehe

 4. Pingback: Veliko ♥ by Ana i Vlade Divac

 5. Nikolina

  03/06/2010 at 12:21 pm

  Aleksandra Kovac je najjbolja pevacica ikada!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top