Prati nas

Aleksandra Kovač piše prvi mjuzikl za mlade u Srbiji

Muzika

Aleksandra Kovač piše prvi mjuzikl za mlade u Srbiji

Aleksandra radi na novim projektima punom parom (foto: PR)

Aleksandra radi na novim projektima punom parom (foto: PR)

Kantautorka Aleksandra Kovač vratila se u Beograd nakon što je godinu dana provela na Edinburg univerzitetu, gde je bila na master studijama iz oblasti filmske kompozicije.

Aleksandra sve vreme radi punom parom – komponovala je muziku za nekoliko filmova, video igrice, pozorišne predstave a bila je nominovana i za European Talent Award na Sountrack festivalu filmske muzike u Kelnu, a uskoro kreće na turneju sa svojim ocem.

“Zadovoljstvo mi je da najavim veliku turneju po Srbiji i regionu, na koji po prvi put krećem sa svojim ocem Kornelijem. Publika će moći da čuje najveće hitove jugoslovenske muzike koje je komponovao moj otac, kao i moju muziku, koju ćemo izvesti u akustičnom sastavu klavir i glas,” priča Aleksandra za Tračaru.

Privodi kraju pisanje mjuzikla za mlade

Privodi kraju pisanje mjuzikla za mlade

Njena škola pevanja nastavlja sa radom, te 27. septembra od 12 do 14h organizuje Dan otvorenih vrata i Upis u prostorijama škole u Dečijem kulturnom centru Majdan. ““Od ove godine, uvodimo i program “Mjuzikl za mlade” za tinejdžere od 13 do 18 godina. Ovo je prvi program ove vrste u Srbiji, i nudi mogućnost talentovanim mladim ljudima da nauče osnove ovog pozorišnog žanra, koji podrazumeva ples, pevanje i glumu. S obzirom da trenutno pišem mjuzikl za tinejdšere, polaznici ovog programa će nakon završenog programa od tri meseca moći da učestvuju u predstavi,” ističe kantautorka.

P.Ž./Tračara


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. tasha

  22. 09. 2014. at 10:37

  Svaka cast! Ovo ce biti velika sansa za mlade talente.

 2. Nina

  22. 09. 2014. at 10:55

  Sjajno! Volim Aleksandru i njenu muziku, dopada mi se taj pop fazon, zaista svetski.

 3. Caca

  22. 09. 2014. at 14:00

  meni je ova dama super !

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top