Prati nas

Aleksandra Kovač: Volim Kristinu, ali ona iznosi neistine

Šokantno

Aleksandra Kovač: Volim Kristinu, ali ona iznosi neistine

aleksandra kovac

Oglasila se druga sestra (foto: Kurir)

Izjava Kristine Kovač da se odriče rođene sestre Aleksandre izazavala je pravu buru u srpskoj javnosti. Aleksandra se dosad nije oglašavala tim povodom, a danas je progovorila na ovu temu i stavila tačku na porodičnu dramu.


“Moram da se osvrnem na javni medijski napad koji je izvršen na mene i mog partnera Romana Goršeka, ali i na moju porodicu protekle nedelje. Objavljivanje neistina i optuživanje na osnovu lažnih informacija dovelo je do toga da se naša imena provlače po žutoj štampi, što se nikada do sada nije dogodilo. S obzirom na to da moj otac Kornelije, moja sestra Anja, moj partner Roman i ja nemamo nikakve veze sa neistinama koje je Kristina Kovač napisala u svom tekstu, zamolila bih medije da to uzmu u obzir,” navela je Aleksandra i nastavila:

“Moja sestra Kristina i ja smo našu poslovnu saradnju prekinule davne 1998. godine, nakon izdavanja dva “K2″ albuma u Srbiji, kojom smo postavile nove muzičke standarde u ovoj zemlji. Nakon toga, naši putevi se razilaze, kako poslovno, tako i privatno. Tokom godina smo se razvijale kao pojedinci koji imaju potpuno različita interesovanja i ambicije, i retko smo bile u kontaktu, baš iz tih razloga. Ja sam se nakon karijere u popularnoj muzici okrenula i komponovanju primenjene muzike, pedagoškom radu sa decom i odraslima, i akademskom usavršavanju, te sam tako upravo magistrirala na polju filmske kompozicije na prestižnom Edinburg univerzitetu. Moj partner, Roman Goršek, sa kojim sam poslovnu saradnju započela 2000. godine, je svojim radom, znanjem, idejama i podrškom učestvovao u svakom mom poslovnom i životnom koraku, i bio uz mene kada niko drugi nije,” – kaže popularna kantautorka i dodaje:

Sve optužbe koje su iznete na njegov račun su lažne, i ovim putem želim da se izvinim njemu i njegovoj porodici na svemu što su doživeli u proteklih nedelju dana. Moja sestra Kristina vodi svoj život, odrasla je osoba, odgovorna za svoje akcije i reči. Volim je, i uvek ću je voleti, ali nas dve odavno ne razmišljamo, živimo i komunicaramo na isti način, i molim medije da to od sada pa nadalje uvaže,”  ispričaka je Aleksandra za portal hellomagazin.rs.

Redakcija Tracara.com


Loading...
11 komentara

11 Comments

 1. Paradoks

  03. 10. 2014. at 18:42

  Ego je kriv za sve. Pitanje je koliko tu sestrinske ljubavi ima, sa obje strane. Zar je bitno u kom pravcu ide nas zivot? To nikada ne bi trebalo da remeti odnos koji imamo sa bratom ili sestrom ili da nas udaljava od njih. Zapitajmo se, da prave ljubavi u sebi imamo za brata ili sestru, da li bi ista moglo da nas rastavi, pobuni, navede protiv njih? Kriv je dakle ego i rivalstvo, ko zna kad je to pocelo i koliko su i da li su i roditelji krivi, a moraju biti, bar u nekoj mjeri.. Koga blizeg od brata ili sestre imamo, to je nasa krv, kuda ide ovaj svijet..

 2. vladan97

  03. 10. 2014. at 19:31

  Ok

 3. bubamara

  03. 10. 2014. at 21:16

  Sestra je jedna jednim,ok ti ih Aleksandra imas dve…Ali vas odnos ne bi trebao da remeti ni vasi partneri niti vasi drugaciji pogledi na svet ni to sto ste prekinule poslovnu saradnju.Krv nije voda.Toliko.

 4. NIJE BITNO

  03. 10. 2014. at 23:44

  Ma sve vi znate, kako treba da izgledaju rodbinski odnosi, da li sestra i brat trebaju da se svadjaju, zasto ne, zasto da, kako niste zaposleni u nekim ustanovama za takve stvari pa da svijet ucinte ljepsim i pravednijim, takvih pametnjakovica bas nedostaje, mati mila…

 5. so

  03. 10. 2014. at 23:51

  Ne bih rekla da iznosi neistine. Moglo je da se vidi na spornom statusu kuma Kristine Kovac kako partner Aleksandre Kovac – Roman Gorsek nju vredja i omalovazava. Naravno on je posle nekoliko minuta obrisao komentare…

 6. goran

  04. 10. 2014. at 00:25

  ma ko su ovi likovi uopste

 7. aaa

  04. 10. 2014. at 00:35

  MIslim pretužno je vidjeti ovako nešto…
  Mnogo više gotivim Kristinu, jer ima stav, mišljenje i stoji iza svojih riječi… Ova Aleksandra je nekako kao ledena kraljica, a onda opet sjetim se da je ona napisala pjesmu Da te volim pa mi ništa ne bude jasno jer je to pjesma sa toliko jakim emocijama….kako god tužan naslov, priča i sukob, naročito kada se uzme koliki je gospodin njihov otac Kornelije a mora ovo čitati po novinama…

 8. Svichky

  04. 10. 2014. at 03:02

  Aleksandru sam imao prilike da upoznam i radim sa njom, i prva stvar koja mi pada na pamet po pitanju nje je da je pompezna budala ogromnog ega, sto se da lako zakljuciti samo iz ove izjave – ja sam ovo, ja sam ono, ja sam magistrirala na cuvenom univerzitetu, ja sam postavila muzicke standarde, zena misli da je srpska aretha…
  kristina je kul, realna, direktna, i deluje daleko iskrenije i pristupacnije za razliku od svoje sestre i prosto nije savrsena ali se ni ne trudi da bude.
  a dozvoliti da te razlike bilo koje vrste udalje ili u ovom slucaju pre otcepe potpuno od rodjene sestre je neverovatna steta ali i dokaz da tu nesto ozbiljno nije stimalo a po mojoj proceni je to mentalni sklop gospodjice A. Kovac.

 9. Mitra

  04. 10. 2014. at 13:24

  Ni jedna mi nije preterano simpaticna ali imam utisak da Kristina ima mnogo veci ego,sujetu, i da je mnooogo ogorcena na zivot (iz sebi znanih razloga).Sve se to dalo osetiti kad je bila u ziriju X Faktora.Aleksandra mi opet deluje nekako bezosecajnije ali i manje optereceno i iskompleksirano.U svakom slucaju,prepucavanje preko drustvenih mreza ih je jako degradiralo i uopste im,kao zrelim i pametnim zenama,nije trebalo.

 10. Goga

  04. 10. 2014. at 22:18

  Pesmu Da te volim pisala je Kristina, a njihova pokojna majka Spomenka je pisala tekst.

 11. nena

  05. 10. 2014. at 03:21

  Znaci ipak je Kristina u pravu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top