Prati nas

Aleksandra Mladenović o raskidu Harisa i Rade

Extra

Aleksandra Mladenović o raskidu Harisa i Rade

Nakon što se u medijima pojavila vest da su raskinuli Rada Manojlović Haris Berković, ubrzo su počela nagađanja da je krivac za krah ove veze mlada Zvezda Granda Aleksandra Mladenović, čije je poruke vlasnica hita Metropola navodno našla u telefonu svog dečka.

Aleksandra je priznala da je bila u kontaktu sa Berkovićem putem SMS-a, ali da tip poruka nije bio takav da bi to moglo izazvati Radinu ljubomoru.

“Ma, kakvo dopisivanje! To nije istina. Dečko mi je samo čestitao putem poruke kada mi je izašla nova pesma, ja sam mu zahvalila i to je sve. Nismo u kontaktu nas dvoje”, izjavila je Mladenovićeva za Puls Online i dodala: “Ne gledam Harisa na taj način zaista. Čak mogu da kažem da nije moj tip muškarca. Mi imamo korektan kolegijalan odnos i to je sve. Čak ni prijateljski. Verujte mi, nas dvoje smo više na “ćao-ćao”. Dok smo bili na turneji u Americi više sam se družila sa drugim kolegama, nego sa njim. On se sve vreme kuckao sa Radom.”


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. skandalka

  31/03/2017 at 1:09 pm

  Alex je presla veliku kilometrazu, ne bi me cudilo da je umesana u ovu i slicne im spletke. Boring, boring and boring…

 2. qq

  31/03/2017 at 1:25 pm

  Kako Grand pravi promociju svima preko Rade. Prvo izmišljena veza sa Milanom Stankovićem godinama, pa hajde sad da proguramo Harisa, a preko priče o raskidu i Aleksandru. I svo četvoro Zvezde Granda. Slučajnost?

 3. MM

  31/03/2017 at 3:24 pm

  Sve vrle Srpkinje, “blago” nama. E kukala vam majka, dno dna, da gore i crnje ne može.

 4. Toxi

  01/04/2017 at 1:11 am

  Da l su realni ovi što stvarno veruju u Radine veze sa gejevim?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top