Prati nas

Aleksandra napustila snimanje ‘Pinkovih zvezda’ zbog novog člana žirija

Aleksandra napustila snimanje ‘Pinkovih zvezda’ zbog novog člana žirija

Aleksandra napuostila snimanje zbgo novog člana žirija (foto: Screenshot)

Aleksandra napuostila snimanje zbgo novog člana žirija (foto: Screenshot)

Dara Bubamara trenutno se oporavlja od operacije slepog creva i neće se naći u žiriju Pinkovih zvezda, ali njena zamena u crvenoj stolici biće podjednako interesantna gledaocima.

Producenti muzičkog takmičenja odlučili su da Darina zamena bude Maja Nikolić, poznata po tome što nema dlake na jeziku. Međutim, ova odluka nimalo se nije dopala Aleksandri Radović, koja je revoltirano napustila snimanje.

“Nekoliko sati pokušavali su da je nagovore da ostane u svojoj crvenoj stolici i prevaziđe netrpeljivost koju gaji prema Maji. Međutim, Aleksandra nije htela ni da čuje. Rešila je da obustavi žiriranje u Pinkovom šou programu, a da li će se vratiti još uvek nije poznato”, otkriva izvor koji se našao na licu mesta, a prenosi Puls.

Kako snimanje ne bi bilo potpuno prekinuto, producenti su na Aleksandrino mesto doveli Boru Čorbu, te ćemo u narednim emisijama gledati pored skandal majstora srpskih rijalitija u crvenim stolicama gledati i jednog starog člana žirija.


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. Edgar

  14. 12. 2016. at 21:24

  Koja sramota!!! Pa ta Maja Nikolić ne zna da peva, a da bude žiri???!!! Ove Zvede Pinka su osuđene na propast!!! Bravo Aleksandra, ti si na višem nivou!

 2. MIKI

  14. 12. 2016. at 21:33

  ZELIM DARI BRZ OPORAVAK A KO MAJU IZABRA TAJ NEZNA PJEVATI KO I ONA

 3. lunaa

  14. 12. 2016. at 21:40

  hahahhahah znači ovo je živi očaj…bilo kogaa drugog da su doveli, ali doslovno bilo koga, moja mačka bi bila bolji ziri od Maje
  rade to samo zato sto znaju da ce maja napravit neku glupost i u nadi da ce im to podic gledanost, al to je NEMOGUCE !

 4. Herz

  15. 12. 2016. at 03:08

  Ne zna da peva, zato je dobijala nagrade za interpretaciju na Beogradskom prolecu, Mesamu, zato je pobedjivala na najprestiznijim festivalima?! Vi nemate pojma ko je Maja, vi samo pratite rijalitije, traceve i na osnovu toga sudite o necijem glasu. Bolje skoknite na YT i preslusajte Majine hitove, pa onda sudite. Maja je ’90-ih i pocetkom 2000-ih bila najveca zvezda pop muzike, dok je vasa draga Aleksandra bila prateci vokal u Majinom bendu. I da nije otisla u Ameriku i dalje bi bila No 1. Rijalitiji su jedno, muzika drugo. Ako vam Maja nije simpa, to ne znaci da treba da nipodastavate njene vokalne kvalitete.

 5. vesna

  15. 12. 2016. at 03:13

  stvarno sramota, odreci se jedne Aleksandre zarad Maje, e nema dalje…. koliko ljudi samo znam koji su zbog Aleksandre poceli ovo da gledaju…

 6. bassman

  15. 12. 2016. at 09:19

  Piff… Zeljko jedino Farmu zna da pravi. Ozbiljni Show programi ipak nisu njegov fah…

 7. millena

  15. 12. 2016. at 09:30

  Prosla ekipa zirija se slagala,dopunjavali su se,bilo je intereasantno gledati ih…emisija je bila opustena,pored kandidata koji su svakak bili interesantni, podjednako je i ziri bio zanimljiv…sta je sad ovo,sklop sujetnih,nezainteresovanih i “prostih” ljudi…Razocarenje ove sezone!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top