Connect with us

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović raskidaju zbog stana?
Šokantno

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović raskidaju zbog stana?

PRess Serbia

Aleksandra Prijović imala je žestoku svađu s dečkom Filipom Živojinovićem koja je mogla da ih košta raskida. Brenin pastorak ubeđivao je pevačicu da proda svoj stan u Beogradu i preseli se u luksuznu kuću porodice Živojinović na Bežanijskoj kosi, zbog čega se ona naljutila.

Folkerka se požalila prijateljima da Bobin sin insistira na selidbi, iako zna njen stav o tome.

“Aleksandri je više muka od spekulacija da živi na Brenin račun, a opšte je poznato da je jedna od najplaćenijih Grandovih pevačica i da ima mnogo posla. Kada bi se uselila u vilu, ne bi mogla da se opere od raznoraznih priča. Ona je u toj kući uvek dobrodošla i često je tamo, ali odavno je Filipu stavila do znanja da ne želi da se iseli iz svog stana,” govori izvor blizak paru.

“On je samo hteo da budu svi zajedno jer se dobro slažu. Aleksandru je naljutilo što je on uporan u tome i maltene je prisiljava jer joj svakodnevno govori: A šta misliš da ipak počnemo da živimo kod mojih? Brena je na Aleksandrinoj strani i ona smatra da devojka poput nje treba da bude samostalna, a da u njenu kuću s koferima može doći u bilo koje doba dana i noći,” otkriva izvor Kurira i dodaje da su nedavno zaratili kao nikad dosad.

“Toliko su se svađali da je na kraju svako otišao na svoju stranu i nisu se čuli dva dana. Filip odavno zna za njenu odluku, ali mislim da je namerno provocira. U svakom slučaju, među njima je sad sve u redu,” zaključuje izvor.

Aleksandri i Filipu uskoro se bliži godišnjica veze. Oni su planirali da organizuju žurku u njihovom restoranu na Dedinju, koji su nedavno otvorili. (Stars)

Pročitajte još i:  Premijera nove pesme Aleksandre Prijović (VIDEO)

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. nöel

    12/11/2017 at 10:29 am

    samo da su se pomirili, odmah mi je lakse

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top