Prati nas

Aleksandra Radović: Nikada ne bih prešla u narodnjake

Aleksandra Radović: Nikada ne bih prešla u narodnjake

"Neka me idalje smatraju hladnom i zatvorenom osobom!"

 

Pevačica Aleksandra Radović od nedavno je sela na mesto Lene Kovačević u potrazi za talentima Prvi glas Srbije. Aleksandra ne krije da joj angažman u šou oduzima previše vremena, ali uspešno izlazi na kraj i sa kandidatima kojima je mentor i sa svojom karijerom, pripremom singla, albuma i solističkog koncerta.

U intervjuu za dnevni list Press, pevačica je govorila o svom privatnom životu, dvogodišnjoj ćerki Nini, planovima za budućnost, tome što je smatraju hladnom i zatvorenom osobom i o tome da nikada ne bi prešla u folk vode.

Kako podnosiš kritike i poraze?

Mislim da dobro podnosim kritike. Naravno, ne može uvek da mi bude pravo, ali ih prihvatam kada su od dobronamernih ljudi. Što se tiče poraza, kroz život sam naterala sebe da kada padnem, brzo ustanem. Naravno, to nije uvek lako.

Uspevaš li da izađeš na kraj sa druga dva člana žirija – Vladom Georgievim i Sašom Miloševićem?

Sa njima je zanimljivo jer često imaju onu strategiju dobar policajac – loš policajac. Super se zabavljamo, družimo i radimo.

Koliko ti ovaj šou oduzima vremena i energije od tvog matičnog posla – pevanja?

Da budem iskrena, mnogo. Pogotovo što želim u potpunosti da se posvetim kandidatima čiji sam mentor i da im što više stvari pokažem za kratko vreme. S druge strane, imam mnogo neodložnih obaveza u vezi sa izlaskom novog singla, albuma i pripreme koncerta u Sava centru.

Imaš li tremu pred koncert?

Osećam veliku odgovornost prema publici i fanovima. Želim da im priredim noć za pamćenje i u zvučnom i u vizuelnom smislu. Zbog toga sam sebe prilično opteretila organizacijom i planiranjem svakog detalja. Uložila sam mnogo energije, ljubavi i rada u ovaj koncert i verujem da ih neću razočarati.

Na koga liči ćerka Nina i da li je muzikalna?

Evo, već dve godine pokušavam da ustanovim na koga liči i još uvek ne znam. Možda najviše na svoje bake i moju sestru.

Hoćeš li joj dozvoliti da krene na estradu? Šta ćeš joj prvo reći u vezi s tim poslom?

Podržaću je u svemu što odluči i izabere, pod uslovom da zaista ima dara za to. Ne bih volela da izabere estradu, ali bože moj. Trebalo bi da zna da će dati jedan dukat da uđe, a nuditi dva da izađe jer estrada je loše mesto.

U kojim situacijama se kaješ što si izabrala muziku kao poziv?

Nikada se ne kajem zato što sam izabrala muziku kao svoj poziv, ali mi je žao što sam sticajem okolnosti upala na estradnu scenu jer definitivno nisam deo tog sveta. Kada vidim neke naslove u novinama, iskonstruisane priče koje nemaju nikakve veze sa istinom i slične stvari, naravno da zažalim.

Da li te je i čemu naučio rastanak od oca tvoje ćerke?

Iz svakog rastanka čovek nauči ponešto novo o sebi, kao i o tome šta ne želi u životu.

Jesi li zaljubljena i imaš li želju da se udaš?

Nisam zaljubljena. A što se tiče udaje, nedavno sam pročitala super komentar koji definiše udaju kao trenutak kada ženska osoba odluči da zameni pažnju svih muškaraca za nepažnju jednog. Zar nije tako?

Kakav muškarac može da te osvoji?

Muškarac sa stavom, manirima i šarmom.

Kakva je Aleksandra bez scene i šminke?

Kao i svaka druga devojka iz komšiluka.

Mnogi smatraju da si vrlo hladna i zatvorena osoba.

Odlično! Ti mnogi neka nastave da to smatraju. Time ostavljaju mnogo prostora u mom životu onima koji smatraju suprotno, što me čini veoma srećnom.

Da li bi ikada prešla u narodnjake?

Mislim da ne, jer bih time pogazila sve u šta verujem i za šta sam se ovolike godine borila.

Izvor: Pressonline.rs

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. Jennifer Love ... Hewitt

  03/10/2012 at 10:33 am

  Tako je Aleksandra!!!! :D

 2. Xman

  03/10/2012 at 2:44 pm

  TREBA DA SE VRATIS DA PEVAS PRATECE VOKALE ZA DIVLJU RUZU I SEKIJA TURKOVICA,TO TI JE MESTO,a ne da podjebavate mentalno nerazvijene ljude i smejete im se…BRUKO JEDNA!nisi nista bolja od Sase Popovica!

 3. Still number one

  03/10/2012 at 4:04 pm

  Ona je tezak licimer. Cak joj je smeh do te ,mere izvestacen da je ruzna dok se smeje(sto morate priznati je retkost). Pevala je pratece vokale raznim afirmisanim pevacima pa i najvecim zvezdama, npr. Lepoj Breni. Bila je u emisiji za milion godina u koju ju je doveo Bosko. A sada jadna “ne zna” kako je dosla u svet estrade! Da nije zelela da postane javna licnost ne bi to radila, a ako joj se ne svidja uvek moze da ode. I da, jako je ruzno to potsmevanje u lice koje Vlado i ona rade! To Sasa Popovic i ako je seljacina ne radi. U ostalom ne volim takvu folk muziku ali oni barem naprave zaista karijeru tim mladim talentima. Dok ovi iz prvog glasa naprave emisju od nekoliko meseci i tu je kraj.

 4. Dijana :) 1D!!

  03/10/2012 at 4:21 pm

  Pa i nema takvu boju glasa da bi pevala narodnu muziku.Ima predinvu boju glasa i prelepo peva…Obozavam je :D

 5. Dijana :) 1D!!

  03/10/2012 at 4:22 pm

  * Obozavam :D

 6. Mirjana

  29/11/2012 at 10:34 am

  Da li ste vi ljudi svjesni kakvih se oni “talenata” naslusaju i koliko je malo od toga prikazano? Pa zamislite samo da vam po citav dan dolaze oni koji misle, a ponekad i tvrde da znaju pjevati.Prema pristojnim takmicarima su bili pristojni. Aleksandra ima ostar jezik, ali ima i sta da kaze.

 7. jelena

  01/12/2012 at 4:07 pm

  ne daj boze da predje ona je najbolja pevacica

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top