Prati nas

Aleksandra Subotić dobila 3.500 evra da bi spavala sa Mladenom

Aleksandra Subotić dobila 3.500 evra da bi spavala sa Mladenom

Aleksandra, navodno, za seks sa Mladenom dobila 3.500 evra (foto: Screenshot)

Aleksandra, navodno, za seks sa Mladenom dobila 3.500 evra (foto: Screenshot)

Iako to uporno negira, javna je tajna da su Aleksandra Subotić i Mladen Vuletić spavali u rijalitiju, a mlada starleta o tome je pisala čak i bivšem partneru.

Kako prenosi Kurir, Subotićeva je poslala pismo u Centralni zatvor bivšem partneru i ocu svoje ćerke, Aleksandru Čabarkapi, u kom mu je otkrila da je za seks sa Mladenom dobila 3.500 evra.

“Aleksandra je tajno pisala Aleksandru i otkrivala mu je sve tajne o učesnicima Parova. Pisma je krišom davala ženi koja brine o njenom detetu, pa ih je ona slala na zatvorsku adresu. Često ih je krila i u detetovim igračkama. U tome je učestvovao i Denis, koji je izbačen iz rijalitija. Poslednje pismo od nje Čabarkapi je došlo 15. februara i u njemu se dotakla toga da je imala seks sa Mladenom u prethodnom rijalitiju Snajke”kaže izvor blizak osuđeniku i dodaje: “Ona tvrdi da s Mladenom ničega nije bilo, već da je ta priča dogovorena s produkcijom kako bi se digla prašina. Priznala je da je za sve to dobila 3.500 evra”, završava izvor.

Aleksandra je sada u ljubavi sa Davidom (foto: Screenshot)

Aleksandra je sada u ljubavi sa Davidom (foto: Screenshot)

Nakon kratke režirane romanse sa Vuletićem, nakon ulaska u Parove, ćerka Ljube Pantović započela je vrlo otvorenu vezu sa  Davidom Dragojevićem, a njihova ljubav bi uskoro mogla da bude krunisana i bebom. Aleksandra je, naime, od voditeljke tražila pilulu za dan posle, ali kade je dobila 48 sati kasnije,  odbila je da je popije.

U celu aferu sa rijaliti bebom uključili se i Dalila Mujić koja je optužila produkciju da su namerno odugovlačili da dostave kontracepcijsku tabletu Subotićevoj.

 


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top