Prati nas

Aleksandra Subotić nakon venčanja otkrila detalje prve bračne noći

Aleksandra Subotić nakon venčanja otkrila detalje prve bračne noći

Aleksandra i David su se venčali u rijalitiju u nedelju (foto: Screenshot)

Aleksandra i David su se venčali u rijalitiju u nedelju (foto: Screenshot)

Nakon prvog, pravog rijaliti venčanja u Srbiji, oglasila se i srećna mlada, Aleksandra Subotić, i podelila utiske nakon što se zaklela na večnu ljubav Davidu Dragojeviću.

Na pitanje kako se oseća kao udata žena, Aleksandra je za Happy.tv odgovorila: “Svadba je prošla prelepo, osećam se predivno kao gospođa Subotić – Dragojević i ne znam da li je kamera zabeležila kada sam plakala pored bazena od sreće. Nikada nisam verovala da će me neko toliko voleti, čak nisam mislila da ću se ikada udati, niti sam sebe zamišljala u braku”.

O venčanju, dekoraciji i tome šta joj je u najsrećnijem trenutku u životu možda nedostajalo, ona je rekla: “Ja sam oduševljena, Jako tradicionalno, a u isto vreme i moderno, prefinjeno. Golubovi su bili divni, skidanje podvezice, bacanje bidermajera i mislim da je otišao u prave ruke. Torta, kao da je produkcija znala da je to moja omiljena… Ma sve je bilo savršeno. Malo me je kiša uplašila, ali je i ona stala u pravom trenutku. Falili su mi neki dragi prijatelji, ali su ih sve zamenili David i moja baka”.

Prva bračna noć mladenaca (foto: Screenshot)

Prva bračna noć mladenaca (foto: Screenshot)

Aleksandra je na kraju otkrila i detalje prve bračne noći. “Bili smo jako umorni i iskreno, prvo smo zaspali. Onda me je David probudio poljupcima u toku noći i ljubio i dodirivao po celom telu. Prvo smo se mazili, a onda… Ko je gledao, zna šta je bilo … bili smo nevaljali”, tajanstveno je otkrila novopečena mlada i buduća majka.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top