Prati nas

Aleksandra Subotić u suzama moli majku da joj dođe na svadbu

Aleksandra Subotić u suzama moli majku da joj dođe na svadbu

Aleksandra juče otkrila da je ljuta i razočarana u roditelje (foto: Screenshot)

Aleksandra juče otkrila da je ljuta i razočarana u roditelje (foto: Screenshot)

Kako je Karađorđe Subotić pre nekoliko dana preneo ćerki Aleksandri Subotić, Ljuba Pantović je kontaktirala Centar za socijalni rad, od kog je zatražila da se Aleksandrina ćerka Magdalena oduzme Karađorđu koji je trenutno čuva, što znači i oduzimanje i od same Aleksandre.

Aleksandra je juče u Parovima otkrila kako se zbog toga trenutno oseća. “Ljuta sam i razočarana u svoje roditelje. Ljuba je osporavala da Karađorđe dobro čuva dete u pismu koje je poslala Centru za socijalni rad. Bila sam danas u Centru za socijalni rad i sve sam saznala. U pismu čak piše da ja mogu da završim sa dvoje dece na ulici. Ja sam u šoku i ne mogu da verujem. Ovo je sve jedna velika sramota. Socijalna služba me je napala da sam tražila novac da mi se dete pojavi na TV, što je nebuloza. Ljuba i Karađorđe nisu svesni svojih postupaka”, rekla je Aleksandra kroz suze.

Aleksandra je zamolila majku da joj dođe na svadbu 7. maja (foto: Screenshot)

Aleksandra je zamolila majku da joj dođe na svadbu 7. maja (foto: Screenshot)

Ljuba se juče, za vreme nedeljnog ručka javila u program i, iako ljuta na nju, ćerka je tada ipak zamolila da dođe na svadbu 7. maja. “Mama ja bih jako volela da dođeš na svadbu, kad već nisi bila na veridbi”, rekla je Subotićeva, ali je Pantovićeva prokomentarisala da ne zna da li će moći da uklopi dolazak zbog obaveza. Aleksandra se ponovo obratila majci i uputila joj poziv: “Volela bih da i ti i Mirko dođete i budete sa mnom u tom trenutku”. Zatim je pitala bodibilderku zbog čega je pisala Socijalnoj služi nakon što je trogodišnja Magdalena bila gpst u vili na veridbi majke. “Tačno je da sam im poslala mejl ali ne pismo, to nije isto”, rekla je samo kratko Ljuba na tu temu.

 


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. mimmili

    01. 05. 2017. at 10:04

    Tako je Aleksandra, a sad potpiši doživotni ugovor u Parovima, važno je da si ti na televiziji,ako malenu oduzmu opet okrivi Srbu,koji je ionako za sve dežurni krivac.

  2. Toksi

    02. 05. 2017. at 15:42

    Sad nek osmisle scenario da uđe Ljuba i smuva praznoglavog Davida da joj se osveti <3 Šteta što postoje ljudi koji ne kapiraju da je ovo sve farsa kao i ženidba zmaja, Gastoza i ko zna koga u rijalitiju.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top