Prati nas

Always donira školsku opremu za šest škola u Srbiji

Vesti

Always donira školsku opremu za šest škola u Srbiji

Pomocnik ministra mr Ljubisa Antonijevic i glumica Mina Lazarevic

Brend Always u saradnji i po preporuci Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja doniraće školsku opremu za šest škola u Srbiji pogođenih poplavama, najavljeno je danas na konferenciji za medije u Rektoratu Univerziteta u Beogradu. Cilj donacije je podrška Ministarstvu prosvete kako bi se uspostavili uslovi za regularan početak naredne školske godine.

Donacija će biti uručena u 4 osnovne škole u Obrenovcu, školi u Ljuboviji i Krupnju u ukupnoj vrednosti većoj od 30 000 evra. Ova donacija podrazumeva više od 500 školskih klupa i 1000 stolica, table, kompjutere i knjige za školske biblioteke.

Konferencija za medije povodom donacije skolske opreme za 6 osnovnih skola u Srbiji

Jedan od govornika na konferenciji za medije bio je mr Ljubiša Antonijević, pomoćnik ministra, Sektor za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje i obrazovanje odraslih, koji je ovim povodom izjavio: “Polazeći od činjenice da nakon nemilih događaja koji su pogodili našu zemlju prethodnog meseca, imamo velike štete u različitim oblastima, pa tako i u oblasti školstva, Always donacija osnovnim školama u pravcu školskog nameštaja i druge potrebne opreme u poplavama ugroženim područjima,je dragocena podrška koja u mnogome doprinosi otklanjanju posledica i normalizaciji uslova za nesmetani početak naredne školske godine. S tim u vezi, ovaj projekat ima punu podršku Ministartsva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.”, izjavio je pomoćnik ministra Antonijević.

Mina Lazarević, majka troje dece koja se zalaže da ih usmeri na put obrazovanja, sa velikim zadovoljstvom je podržala donaciju, povodom koje je izjavila:
“Kao majka osećam ličnu potrebu da podržim projekat ove vrste, koji se tiče dece u Srbiji i njihovog obrazovanja. Jako mi je drago da u našoj zemlji posluju kompanije koje se pored osnovnih delatnosti zalažu i brinu o obrazovanju i budućnosti naše dece.”, izjavila je glumica.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top