Prati nas

Amadeus bend: Promocija novog spota

Događaj

Amadeus bend: Promocija novog spota

Članovi benda sa prijateljima i kolegama

 

Amadeus bend je u utorak, 5. juna, u klubu Elington u hotelu Hajat, priredio promociju povodom novog TV spota za pesmu Moja zemlja.

Amadeus bend je u saradnji sa žandarmerijom Srbije objavio spot za pesmu Moja zemlja, a na promociji ovog spota major žandarmerije je zajedno sa Aleksandrom Stanimirovićem, klavijaturistom benda, dao izjavu za predstavnike medija, najavivši i predstojeći događaj na Adi Ciganliji 27. juna:

Saradnja sa Amadeus bendom je bila pravo zadovoljstvo. Članovi benda nisu nam smetali tokom snimanja, a snimci koje vidite u spotu nisu specijalni efekti – članovi benda to mogu da potvrde, jer su prisustvovali snimanju svih scena, i zaista je sve prošlo u najboljem redu. Zato bismo ovom prilikom želeli da najavimo da ćemo 27. juna na Adi Ciganliji izvesti jednu pokaznu vežbu, nakon koje ćete imati priliku da ponovo čujete pesme Amadeusa.

Nakon što je major najavio pokaznu vežbu, Aleksandar Stanimirović se nadovezao rekavši da je ovo sjajan način da se Amadeus bend revanšira žandarmeriji za sjajan spot i besprekornu saradnju:

U znak zahvalnosti žandarmeriji i komandantu, odlučili smo da im se revanširamo jednim besplatnim koncertom nakon događaja na Adi. Spot i pesmu Moja zemlja poklanjamo žandarmeriji jer smatramo da su oni zaslužni za jaku Srbiju, i nadamo se da smo uradili dobar posao. Svrha spota je da naša deca vide ovakve snimke i požele da se prijave da budu članovi srpske žandarmerije. Posebno bismo želeli da se zahvalimo momcima koji su se našli na snimcima i koji su želeli da slušaju naše sugestije i sarađuju.” prokomentarisao je Aleksandar radnju u spotu.

Ovaj događaj su ispratile kolege i prijatelji Amadeus benda, između ostalih i Željko Samardžić, Bojan Bjelić, Marija Lazić, i Jelena Kostov.

U.H.N./ Tracara.com2 komentara

2 Comments

  1. brankica

    06/06/2013 at 11:02 am

    Amadeus najbolji !!!

  2. zoki

    27/07/2013 at 6:21 pm

    Marija,Marija raspadas se od rada!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top