Prati nas

Amanda Bynes se vratila na Twitter da se pohvali novom frizurom!

Extra

Amanda Bynes se vratila na Twitter da se pohvali novom frizurom!

Tvrdila da ima ugrađen čip! (foto: Twitter/@amandabynes)

Tvrdila da ima ugrađen čip! (foto: Twitter/@amandabynes)

Iako se oporavlja na psihijatriji već dve godine, Amanda Bynes je izgledala zdravo i normalno kada je postovala fotografiju na Twitteru u utorak.


Sada 29-godišnjakinja, a nekada dete-zvezda se pohvalila novom frizurom,  plavom kosom uredno podšišanom u paž. Podsetimo da Amandu na Twitteru prati čak 3,5 miliona ljudi.

 

Miljenica Nickelodeona je napisala: “Zdravo svima! Imam novu frizuru! Šta mislite o njoj?” Njeni fanovi su bili odusevljeni, ne toliko frizurom koliko činjenicom da je ovo Amandino prvo obraćanje široj javnosti još od avgusta.

Glavna glumica iz filma What A Girl Wants je pre dve godine bila suočena sa nizom zdravstvenih problema, da bi nažalost bila privedena na psihijatriju.

Pre privođenja, Amanda se borila sa pravnim problemima, a kada je 2013. godine uhapšena u sopstvenom domu na Menhetnu zbog više optužbi, od kojih je jedna bila i posedovanje marihuane, zvanično je dotakla dno.

Postoje svedoci koji tvrde da je tada bacila bong sa 36. sprata svoje zgrade, iako je ona tvrdila da je u pitanju bila vaza.

Sledeće godine je uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju, kada je tvrdila da je njen otac zlostavljao, iako je povukla ovu optužbu na Twitteru kada je izjavila da joj je otac zapravo postavio neku vrstu čipa u glavu i pomoću njega je naterao da ga prvenstveno optuži.


Izgleda da par godina na psihijatriji Amandi uopšte nije škodilo.

Prvi put se pojavila u javnosti u julu prošle godine kada je viđena na žurci, i u decembru, kada se u haljini od crne čipke prisustvovala prazničnoj žurci Diane Madison u zapadnom Holivudu.

foto: TwisT

foto: TwisT

Amandina majka Lynn se i dalje bavi finansijskim problemima i vodi računa o lečenju svoje ćerke. Ona je tražila starateljstvo nad Amandom 2013. godine izjavivši da njena ćerka predstavlja opasnost po sebe i druge.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top