Prati nas

Ana i Rasta se razvode zbog Ljupke Stević?

Vesti

Ana i Rasta se razvode zbog Ljupke Stević?

Nakon što je Ana Nikolić ovog vikenda zvanično potvrdila da se razvodi od supruga Stefana Ðurića Raste, mnogi se pitaju šta je tačno razlog ovog raskida. Iako Ani već neko vreme smeta buran život koji Rasta vodi, izvor blizak paru tvrdi da je kap koja je prelila čašu bila njihova koleginica Ljupka Stević.

Ljupka i Rasta već neko vreme sarađuju na njenom novom albumu, ali kako prenose izvori, Ana je saznala da su se njen muž i koleginica zbližili i prešli granicu poslovnog odnosa. Rasta joj je dve pesme prodao za mnogo manje para nego što inače naplaćuje. Takođe, jedna od tih pesama je i duet sa njim, iako su se Ana i Rasta dogovorili da posle njihove pesme Slučajnost, on više neće snimati duete sa pevačicama.

”Dve nedelje nakon što se Ana porodila, Rasta je s Ljupkom otputovao u Crnu Goru. Bili su smešteni u istom hotelu. Svi su komentarisali kako su među njima sevnule varnice. Od tada su skoro svakog dana u kontaktu’’, rekao je izvor za Kurir, pa dodao da se situacija postala ozbiljnija pre dve nedelje na snimanju spota za njihov duet Ćao, ćao.

View this post on Instagram


A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on

‘’Snimanje je trajalo dva dana, a reper je oba puta bio na setu, iako je samo prvog dana radio svoje kadrove. Ana ga je te noći zvala minimum deset puta, a on joj je odbijao pozive. Iz nekog razloga nije hteo da joj se javi. Oko tri sata iza ponoći Rasta i Ljupka su se izgubili sa snimanja. Dok su se ostali pitali gde su nestali, oni su bili u njegovom autu. Kada su se vratili, Ljupka je kao izgovor navela da su preslušavali pesme, a reper je ćutao’’, priča izvor.

Ove priče su brzo došle i do Ane, koja je momentalno odlučila da se razvede.

‘’Kad je čula šta se desilo na snimanju, rešila je da se razvede. Iako reper tvrdi da sa Ljupkom nije imao ništa, ona veruje prijateljima”, rekao je izvor za kraj.

1 komentar

1 komentar

  1. nikolija

    06. 11. 2017. at 13:18

    Jbt muka mi je kad ga vidim kakav je gadan

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top