Prati nas

Ana i Vlada nisu zajedno?!

Extra

Ana i Vlada nisu zajedno?!

ana-nikolic-vlada-mandic

Šta je istina?

Da li je navodna veza Ane Nikolić i Vlade Mandića zapravo samo farsa?

Proslavljeni rukometaš i odbornik SNS-a demantovao je u emisiji Sky za vas da je u vezi sa popularnom pevačicom! “Nisam u vezi sa Anom Nikolić,” izjavio je Mandić i dodao da mu smeta što se njegovo ime neretko dovodi u vezi sa estradnim umetnicama.

“Kada sam bio mlađi, nisam toliko obraćao pažnju na te stvari, ali sada kad čujem da me neko nazove plejbojem ili kako već, baš se iznerviram”, ispričao je Vlada.

Priča o vezi pevačice i rukometaša najviše je podgrejana izjavom Nikolićeve u magazinu Story, kada je izjavila da njih dvoje žive u istoj zgradi. “Moram da istaknem da imam najlepšeg i najslađeg komšiju. Zamislite koliko sam zbog toga srećna žena. Pošto živimo u istom stambenom kompleksu, često se viđamo. Kao što rekoh, imam prelep pogled na komšiluk. Trenutno nemam dečka, ali imam simpatiju, a da li je to komšija, ne mogu sad da vam otkrijem” ispričala je Ana.

P.Ž./Tračara5 komentara

5 Comments

 1. Mladen

  20/03/2014 at 2:04 pm

  Ma ajde hvala bogu da so ljudi koji se vole skupa šta je loše tračara?Nežnaš ti više šta bi pisala???

 2. grr

  20/03/2014 at 4:37 pm

  Da li vi znate sta skrabuljate juce ste napisali da su potvrdili da su zajedno samo zato sto su rekli nesto jedno o drugom, a danas ovaj demantuje.. odlucite se vise i ne smarajte

 3. Mladen

  20/03/2014 at 7:56 pm

  Ajde tračara ali direktorica koja si že neznam što imaš proti mene? Možeš da mi kažeš po meili ne da mi brišeš svaki moj komentar.Ovoga možeš sada da brišeš jer ne spada u ovo kategoriju.

 4. skandalka

  20/03/2014 at 11:37 pm

  Mladene, nauci da pises i ne spamuj sa imbecilnim komentarima vise! A, ove dve ovce na ispasu.

 5. Mladen

  21/03/2014 at 8:59 am

  Ko da mi kaže kada napišeš pises,nauci,vise gde su ti kvakice mislim da dođe pišeš,nauči,više…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top