Prati nas

Ana Ivanović: navučena na serije!

Vesti

Ana Ivanović: navučena na serije!

Naša teniserka Ana Ivanović trenutno se nalazi u Beogradu i pored mnogobrojnih obaveza sinoć se pojavila i na premijeri predstave “Kosa”. Pored toga Ana je dala intervju za dnevni list Blic u kom je o sebi otkrlia jako zanimljive detelje koje možda do sada niste znali.

Evo najzanimljivijih delova tog intervjua…

ana1

Koliko pažnje polažete na spoljašnji izgled?
– Malo slobodnog vremena imam i kada izlazim, sve radim na brzinu. Baš volim da izađem iz sportske garderobe i da obučem cipele na štiklu. Ipak, ne treba mi kao mnogim ženama sat vremena pripreme, dvadesetak minuta mi je dovoljno, ne podnosim duže spremanje.

Da li vas zanima visoka moda, pratite li modne trendove?
– Volim da kupujem cipele i tašne poznatih kreatora. Ali, ta visoka moda nije moj stil. Smatram da je bolje kada čovek ima neki svoj ukus i smisao da kombinuje nego da kupuje skupe stvari.

Imate li neki hobi?
– Uh, volim da gledam filmove i serije. Često odem u bioskop, i kao što sam pomenula volim pozorište, to me najbolje opusti i uvek se vraćam raspoložena.

ana3

Ranije ste pratili “Prison break”, da li ste trenutno navučeni na neku drugu seriju?
– Da, da… sada gledam “Lost”. To sam oduvek volela, za nekoliko nedelja izlazi novi serijal i jedva čekam. Pasionirani sam gledalac serija, uključim ih i gledam po nekoliko sati. Ima toliko serija koje bih zaista volela da odgledam, ali ne želim da postanem luda za tim i da dovedem sebe do toga da ih gledam po čitavu noć. Pokušavam da se kontrolišem

Kako sebe vidite za nekih dvadesetak godina?
– Teško je odgovoriti na to. U svakom delu života imaš različite prioritete i nešto što želim sada, možda neću želeti za tri-četiri godine. Za nekih petnaest, dvadeset godina sebe zamišljam kao majku! Zaista pridajem značaj porodičnim kvalitetima i volela bih da imam porodicu. Isto bih volela da toj deci pružim sve mogućnosti. Ne bih volela da putujem i živim neki ludi život dok imam porodicu, a da deca stvaraju neke pogrešne slike i imaju pogrešno viđenje života. Tako da bih volela da se posvetim deci i eventualno bih radila nešto što bih mogla da postignem uz odgoj dece. Deca će mi biti prioritet.

izvor: Blic.rs7 komentara

7 Comments

 1. ???

  04/02/2010 at 1:08 pm

  Normalna osoba!

 2. M

  04/02/2010 at 10:17 pm

  Sve najbolje ANI. Prelepa je !

 3. reaLna

  06/02/2010 at 9:42 pm

  Ana je prelepa!I ok je ovako.

 4. Igor

  18/02/2010 at 11:07 pm

  Lepo je sto vidi sebe u buducnosti kao majku i da zivi u jednom mestu.
  Zivi u sadasnjosti, a misli na buducnost, to je i moj moto, kao i
  poruka svima. Od srca joj zelim sve najbolje, puno uspeha i srece u zivotu. Pozdrav Igor.

 5. zorana

  07/03/2010 at 12:31 pm

  ana je malo siknuta ako glumi ali na mra zbog popularnosti naped ana voli te zorana

 6. Erih From

  14/04/2010 at 10:32 am

  Ana je deset “krvavih” godina života posvetila tenisu, stigla na vrh sa 20 godina, a onda je sve to izgubila jer je gledala samo serije. U sportu moraš biti jak, obrazovan, odlučan, samosvojan, moralan, neotuđen, a serije od ljudi prave amebe. Najveće otuđenje od prirode i života stvara novac, a Ana ga je previše rano i olako dobila. Ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji.

 7. anna

  24/05/2010 at 12:16 pm

  ana ivanovic je dobra ali zivi gde neznam . A koliko ona ima godina

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top