Prati nas

Ana Kokić: Do kraja godine novi album

Vesti

Ana Kokić: Do kraja godine novi album

ana kokic

U sredu 22. januara gost Naxi radija bila je Ana Kokić pobednica šou programa Tvoje lice zvuči poznato. Tom prilikom otkrila je da ima velike planove za budućnost i da u njenoj karijeri više ništa neće biti isto.

Kada se osvrne na početak TLZP-a ističe da uopšte nije razmišljala o pobedi, već da je imala veliku tremu zbog koje je postajala sve bolja, a kako bi ostala na istom nivou planira da unajmi profesionalnog koreografa.

Kako ste uopšte ušli u projekat TLZP? Da li ste imali tremu na samom početku takmičenja?

– Imala sam tremu naročito zbog toga što je to bilo nešto novo i nešto što do tada nisam radila. To se sve na kraju pretvorilo u onu pozitivnu tremu koja vas tera da budete još bolji i da svaku imitaciju odradite do savršenstva.

Na pitanje da li je na samom startu očekivala i nadala se pobedi, Ana odlučno tvrdi da nije. “Za mene je ovaj show bio nešto što sam ozbiljno doživela i gde sam bila maksimalno profesionalna, ali ne i takmičarskog duha. Kako je bila zabava za gledaoce tako je bila zabava i za nas, pored svih napora i treninga koje smo imali. Najvažnije je bilo da čitav projekat uspe i to smo i postigli. Najmanje je bilo bitno ko će da pobedi tako da o tome nisam ni razmišljala”.

Sada kada je već “izverzirana” u raznoraznim akrobatsko plesnim tačkama, za očekivati je da tako nešto primeni i na svojim nastupima. “Sada ljudi verovatno od mene očekuju najmanje ono što su videli u šou, tako da ću se truditi ta se u tom pravcu nastavi moja karijera. Nakon završetka šoua rekla sam Milanu Gromiliću da je ubuduće zadužen za moju karijeru kada su scenski nastupi i ples u pitanju. Milan je umetnik sa posebnom energijom koji pozitivno utiče na mene i koji je upoznat sa mojim mogućnostima, pa je logično da prepustim profesionalcu kao što je on taj deo posla koji će mi, sigurna sam doneti samo dobro”.

Nastupom na finalnoj večeri i fenomenalnim izvođenjem naporne koreografije hita Try svetske zvezde Pink, Ana je oduševila i kolege i publiku i gledaoce i zadala domaći zadatak svim koleginicama. Pitamo je koliko je bilo teško da za samo par dana spremi komplikovanu koreografju za koju su Pink trebali meseci pripreme? “To je ono što sam želela pa mi nije teško palo da satima vežbam i kada sam iscrpljena i umorna. Prijalo mi je i zato sam uspela za tako kratko vreme sve da naučim i uvežbam” priča Ana i priznaje da nije bilo lako.

Pošto je pokazala da se odlično snalazi u svim žanrovima, od Elton Džona i Pavarotija do Kaliopi i Bijonse, hteli smo da čujemo koji žanr će biti njen konačan izbor? “To jos uvek ne znam, ali sigurno je da ništa više neće biti isto” uz smeh nam priča Ana i dodaje da ima u planu da uradim nešto novo i drugačije, ali da je još uvek sam u potrazi za tim. “Nadam se i da ću do kraja godine završiti album.” završava Ana.

ana kokic1

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. :)

  22/01/2014 at 7:20 pm

  Jedva cekam..Nadam se da ce biti nesto malo brze..

 2. bassman

  22/01/2014 at 8:32 pm

  Bojim se da cu sta god da bude biti razocaran rezultatom, osim ako se bas , bas ne potrudi, ali je to obicno tako…

 3. ss

  22/01/2014 at 9:42 pm

  ova se utipovala da je neka zvezda

 4. Fox

  23/01/2014 at 7:25 pm

  Nisam verovao da cu ovo ikada reci, ali da, jedva cekam album nekog ko izdaje za Grand!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top