Prati nas

Ana Kokić: Nemam želudac da se borim kao Karleuša!

Vesti

Ana Kokić: Nemam želudac da se borim kao Karleuša!

Oglasila se zbog komentara koleginice!

Oglasila se zbog komentara koleginice!

 

Pop zvezda Jelena Karleuša, koja se ove nedelje našla uulozi žirija emisije Exkluziv, o svojoj koleginici Ani Kokić rekla je da joj ne izaziva nikakav komentar, što je za šou biznis neprihvativo!

” Ja sam sušta suprotnost od Jelene. Nisam htela da kažem ovo sad kao da ja to ne podržavam, jer ona je takva kakva je i jedinstvena je po tome i niko više ne može biti kao ona. Jednostavno i treba biti takav, jer ovde te niko neće pohvaliti ako sam sebe ne pohvališ. Meni je žao što ne mogu malo više da budem na taj način borbenija i iskreno, ja nemam želudac za to. Mnogo sam osetljiva i ne bih mogla da podnesem to sve što se njoj dešava. Svi ti napadi, ali bez obzira, ona je i dalje uspešna i gura svoju karijeru najbolje što ume, ali mislim da bih ja posle jedno par dana prsla totalno da radim kao ona”, izjavila je Ana pred kamerama Exkluziva.

Redakcija Tracara.com
Foto: Facebook5 komentara

5 Comments

 1. LOL

  13/07/2014 at 12:15 pm

  Mislim da su Ana i Jelena u ok odnosima privatno, a Jelena je samo iskreno rekla sta misli o Aninom oblacenju a ne o njoj kao licnosti.
  Ana je meni lepa, i odlicna pevacica (mozda to ne bih ni mislila da nisam gledala TLZP).

 2. borg

  13/07/2014 at 1:26 pm

  ne kapiram kako to kreketusa postade “pop zvezda”? ona “muzika” sto ona radi je svetlosnim godinam udaljena od pop muzike!
  tracaro saberi se

 3. borg

  13/07/2014 at 1:27 pm

  ne kapiram kako to kreketusa postade “pop zvezda”? ona “muzika” sto ona radi je svetlosnim godinam udaljena od pop muzike!

 4. :D

  13/07/2014 at 4:59 pm

  borg- Vjerovatno i nemaš pojma šta je pop muzika stoga miruj, ne smaraj! -.-
  Ana i JK <3 ! :D

 5. Lekica

  13/07/2014 at 6:19 pm

  Karleusa je u pravu..Ja bih joj posavetovala da se bavi modom,a pevanje da iskljuci jer joj bas i ne ide od ruke,u modu se zena i te kako razume.Samo bih volela da cujem sta bi ona rekla za Sneki, Viki,Nadu Topcagici Draganu u po nekim slucajevima jer i one su u neku ruku OPERISANE OD UKUSA..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top