Prati nas

Ana moli Rastu da se pomire, on ne želi da joj se vrati

Vesti

Ana moli Rastu da se pomire, on ne želi da joj se vrati

Vest koja je obeležila ovu jesen je svakako iznenadni razvod Ane Nikolić i Stefana Ðurića Raste. Iako je njihov razvod okončan sporazumnim razvodom, pevačica smatra da je prebrzo donela tu odluku.

Kako otkrivaju izvori bliski pevačici i reperu, Ana se na sve načine trudi da  se pomiri sa bivšim mužem. Nedavno je sa njim razgovarala u četri oka, kako bi ga zamolila da joj se vrati.

”Ana je poludela kada je čula da Stefan traži stan, da se posle razvoda vratio momačkom životu i da sve češće izlazi. Ona je mislila da će ga njen zahtev za razvod prodrmati i urazumiti te da će se boriti za nju i ćerku, ali od toga nije bilo ništa. Kada je videla da ga je definitivno izgubila razvodom, Ana je odlučila da mu otvori dušu i kaže koliko nedostaje njoj i Tari te da bi volela da još jednom razmisli o svemu’’, rekao je izvor, ali otkriva da se Rasti ideja o pomirenju ne sviđa.


‘’Rasta je saslušao sve što mu je Ana rekla, ali je ostao pri svom stavu da je najbolje za sve što su se razveli i da je on uvek tu šta god Tari bude trebalo. Rekao joj je da ne planira da ulazi ponovo u bračnu zajednicu sa njom i da je odlučan u tome iz više razloga, iako je glavni stalno neslaganje i svađe’’, rekao je izvor za Telegraf.


1 komentar

1 komentar

  1. Castles

    28. 11. 2017. at 18:34

    A neko je stajao ispred vrata, sve slušao, zapisivao i preneo … mislim…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top