Prati nas

Ana Nikolić: Nisam bila sa Ćazimom

Hot!

Ana Nikolić: Nisam bila sa Ćazimom

Konstanta žrtva medija

Konstanta žrtva medija

Ana Nikolić po prvi put je u javnosti progovorila o pričama prema kojima je povezuju sa raznoraznim biznismenima i mafijašima, među kojima su bile najglasnije one priče da je u vezi sa albanskim narkobosom Ćazimom Osmanijem.

Pevačica za Story priča da su sve priče izmišljotina i da ih u medije plasiraju ljudi koji su njeni neprijatelji. “Nema istine u priči o vezi sa Ćazimom. On je moj poznanik, u pogrešnom trenutku sam se našla na pogrešnom mestu, i to su njegove devojke loše protumačile. Tu kreće agonija sa pokušajem da mi se život pretvori u pakao,” tvrdi pevačica, koja je letos bila žrtva napada devojke Ćazima Osmanija.

Ana kaže za sebe da lebdi na ćilimu i da ne vidi šta se dešava ispod nje, ali da joj tračevi uništavaju reputaciju. “Razne ružne priče plasiraju se od avgusta prošle godine, plaćene su sve do jedne i imaju za cilj antikampanju protiv mene. Degradiraju me kao ženu, ličnost i profesionalca, i pokušavaju da mi naprave problem na svim nivoima društvene aktivnosti.”

P.Ž./Tračara4 komentara

4 Comments

 1. Mladen

  14/02/2014 at 1:41 pm

  Ma šta se cura ljutiš život je tvoj,koga briga šta ti radiš sa njim i sa kom si.

 2. Jelena

  14/02/2014 at 2:00 pm

  aaaaaaaahahaahha to da nisi bila sa njim lutko – ja ti verujem.
  Lizanje poda za nekim, pravljenje budale od sebe, i spavanje sa nekim iz ocaja se i ne racuna kao da si njegova devojka.

 3. mix

  14/02/2014 at 3:50 pm

  Ovo je tako licemerno posle svega sto se pisalo u novinamazaprosi me ,udacu se itd,koga uostalom briga s kim si ti bila,bolje da jedan dan oglasis s kim nisi!!!

 4. shock

  15/02/2014 at 11:11 am

  TRI KOMENTARA ZA DVA DANA,toliko je Ana zanimljiva!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top