Prati nas

Ana Sević objavila otvoreno pismo: Život nije instagram, tuga se ne može sakriti

Vesti

Ana Sević objavila otvoreno pismo: Život nije instagram, tuga se ne može sakriti

Uprkos tome što je među prvima bila uz bivšeg partnera Darka Lazića, Ana Sević našla se na stubu srama pojedinih medija i javnosti.

Čini se da pevačica, koja sa Lazićem ima kćerku Lorenu, nema prava da nastavi sa životom dok god je suprug od koga je rastavljena u bolnici. Zbog toga je rešila da se javnosti obrati otvorenim pismom.

“Fotografija je nastala pre par dana.. Vama se verovatno čini kao “normalna” ali svako ko me poznaje jasno vidi i zna koliko je truda trebalo da iza nje probam da sakrijem umor i tugu,nespavanje, suze i stres posle svega što se desilo.. I pored svega toga to mi nije pošlo za rukom..Ovo je jedna usiljena poza, pokušaj osmeha koji uz sav trud nije uspeo da se izađe iz mene. Nema te tuge koja se filterom može sakriti jer zivot nije instagram,” započela je ona.

“Radim na povratku svog osmeha koji se na mom licu video do pre neki dan, rade i svi koji me vole i koje volim, koji žele da budem srećna i ispunjena kakva realno i jesam jer imam sve razloge za to. Sve sto je bilo u mojoj moći sam uradila. Prvo je bilo “šta ona traži u bolnici” posle je bilo “vidi ne dolazi u bolnicu, putuje” .. Odavno sam shvatila da se svetu ne moze ugoditi i da je bitno ono što znamo Bog i ja.. kao i moja porodica”, napisala je Ana a onda je nastavila:

“Znate šta? Tražila sam u bolnici snagu koju sam želela da prenesem svom bivšem mužu u njegovoj najgoroj borbi, tražila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu jer sam znala da ocu mog deteta to treba više nego ikada do sada. Znam da mu je to značilo i pomoglo da prebrodi svoje najteže životne trenutke…Da li idem ili ne idem..Kao što sam napisala u story pre neki dan, to je moja lična stvar a samo su jedan put uspeli da me slikaju jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka.. Svako od nas je pre godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj život. Svako je odabrao kako će da živi i svako je napravio svoj izbor. Ja sam odabrala da budem srećna i voljena jer imam pravo na to, kao i svi vi! Jer sreća je stvar izbora! Svako zaslužuje da bude srećan! Moje dete zaslužuje da bude srećno a ne moze biti ako nisam ja ta koja će da joj pokaže kako to izgleda! Ja nemam pravo da budem nesrećna jer imam dete koje će biti srećno sve dok to od mene zavisi a ja ću uraditi sve što je u mojoj moći da zauvek bude srećna, zaštićena i nasmejana… Volim vas i zahvaljujem se na svemu lepom sto ste poslali proteklih dana… Od energije do reči”, zaključila je Ana.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

    Feed has no items.

Popularno

To Top