Prati nas

Extra

Ana Sević se udaje ponovo: i dalje čeka razvod od Darka

Pevačica i voditeljka Ana Sević uskoro bi mogla po drugi put da se uda, i to za emotivnogp partnera  Danijela Nedeljkovića. Ono što Ana čeka, jeste rešenje o razvodu sa pevačem Darkom Lazićem.

Kako je Sevićeva istakla, o ženidbi razmišlja i Darko Lazić, a već duže vreme se šuška da Ana planira udaju.

“Nisam sigurna da imam repertoar za njegovu (Darkovu) svadbu, ali zezali smo se pre neki dan kako će on da peva na mom veselju. A ja mu kažem – ja sam od tebe zaslužila da mi pevaš za džabe do kraja života,” izjavila je ona, prenosi Srpski telegraf.

Osim udaje, Sevićeva priželjkuje i još jedno dete. Ana iz braka s Darkom ima ćerkicu Lorenu. “Volela bih da imam makar još jedno dete, ali i to je nešto o čemu Bog odlučuje.” kaže Ana.

Budući da se u medijima pisalo da Ana i Darko nisu u dobrim odnosima, pevačica tvrdi da je saobraćajna nezgoda koju je prošle godine imao njen bivši suprug, nešto najgore što im se dogodilo čime je potvrdila da se sada dobro slažu:

“Najgore što sam u životu proživela. Slobodno mogu da kažem,” kratko je prokomentarisala ona, ali nije želela mnogo da se zadržava u prošlosti: “I hvala Bogu pa je to gotovo,” zaključila je pevačica.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top