Prati nas

Ana Sofrenović: Nije čudno što radim sa bivšim suprugom

Vesti

Ana Sofrenović: Nije čudno što radim sa bivšim suprugom

Ana Sofrenović Dragan Mićanović nedavno su se razveli, no za razliku od mnogih estradnih parova, njih dvoje nisu u lošim odnosima te su nedavno snimili zajendičku TV reklamu.

Popularna glumica u novom intervjuu kaže da nije neobično to što radi sa bivšim suprugom. “Mi se nismo pokarabasili, ako smo se razveli. Dragan i ja smo u jako lepim odnosima. Brinemo i dalje zajedno o našim kćerkama. Par smo koji je započeo vezu rano, rastao zajedno i u tom kontekstu prosto napravili drugu vrstu dinamike. Mislim da ova reklama vrlo plastično to pokazuje,” kaže Ana.

Glumica dodaje da joj je neshvatljivo kako neko razvod može da koristi kao promociju. “Nije mi jasno kada pojedinci razvod koriste kao neku vrstu bojnog polja, a pogotovu ako imaju decu. Tada javnost treba da procenjuje ko je kriv, a ko nije, ko je bolji… Meni je to tužno, jer razvodi sami po sebi promene sistem kod čoveka i to je najstrašnije. To nije lako ni za koga. Ono što je meni drago je da smo Dragan i ja imali sreće što smo oboje ljubomorni na svoju privatnost i vrlo dobro umemo da je čuvamo i zbog naše dece a i zbog sebe.”

P.Ž./Tračara

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. .

  24/11/2013 at 8:30 pm

  Свака им част!

 2. Mladen

  24/11/2013 at 11:47 pm

  Šta kažem pametna žena možda če početi nova ljubav sa bivšim suprogom nikad se nezna.Ako imata djece onda se još volita.

 3. I am... Sasha Fierce!

  26/11/2013 at 3:02 am

  Normalni ljudi…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top