Prati nas

Nakon potresnog pisma ćerkama, Ana Sofrenović poručila: Nisam dobro

Život

Nakon potresnog pisma ćerkama, Ana Sofrenović poručila: Nisam dobro

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Glumica Ana Sofrenović, koja je javno priznala da se 4 godine borila sa depresijom, ponovo se ne oseća dobro, ako je suditi po poslednjem Facebook statusu, koji je obrisala ubrzo nakon objave.

Ona je napisala otvoreno pismo ćerkama, koje ima iz braka sa kolegom Draganom Mićanovićem, od koga se razvela 2011. godine.

“Drage moje ćerke, mama uskoro gubi sve. Bila je suviše nezavisna i svoja. Ili bezobrazna i nemoralna u zavisnosti koga pitate. Dobila je svoje šanse da se lepo ponaša, ali pošto nije pokazala dovoljan nivo kooperativnosti mora biti postavljena tamo gde joj je mesto. Sve što sam htela je nešto bolje za vas i celu porodicu i staru i novu kao i za sve zemlje kojima pripadam. Ali znate koliko sam bangava i jesam uspela da zgazim mnogo prstiju u procesu pokušavajući da učim u hodu i sazrim što pre da bih učinila najbolje što mogu. Sada je sve u rukama savršenih da odluče o nesavršenima”, započela je Ana, kako prenosi Blic.

“Ma ja sam daleko od savršenstva, htela sam da menjam svet, zaljubila se i saplela o sopstvene želje. Mnogo toga htela, mnogo toga započela. I mislila da će svi samo da poskoče od sreće nad mojim spiskom želja i da se postave tamo gde treba, ali naravno život tako ne funkcioniše, a ni ljudi. Mnoge sebi drage sam povredila jer sam se osećala izdanom, ali često ne shvatajući da sam i ja njih ostavljala kad sam im bila potrebna tako da nema ljutiš…Samo gledam kako da ovo rešim najbolje moguće… Hvala vam za podršku, znači mi puno, mada je ne zaslužujem uvek…guramo dalje”, zaključila je Sofrenovićeva.

Budući da je obrisala sporni status, ona je za Alo objasnila zbog čega je to učinila. “Nisam dobro… To nije pitanje jedne osobe, ima i moje krivice i nepromišljenih poteza. Tu je i pritisak pod kojim mi je teže da se nosim. Ne upirem prst ni u koga posebno. To je i splet okolnosti, mnogo je široko. Mislim da će se napraviti još gora situacija. Sve je pomešano, ni tada nije depresija nastala sama od sebe. Teške su i posledice, svako se sa sobom nosi. Kada popusti pritisak, problem je manji, kada se pojača, gore je. Ne mogu da prežalim što sam taj status postavila, a sada nema nazad”, obrazložila je glumica, dodavši da joj je teško zato što više nije dobar oslonac svojim čerkama. “Prolazim kroz razne faze, ali moja namera je da se to reši. Ne kažem da biram najbolja sredstva, čak mislim da se pokopavam. Rastrzana sam na mnogo strana. Ja ne mislim da sam jedina i da je meni najteže. Ovo je samo komplikovana situacija koju pokušavam da rešim.”1 komentar

1 komentar

  1. Stiv

    28/04/2017 at 11:28 am

    ovo nisu stvari za portale i društvene mreže. niti je ona do sad bila tabloidna ličnost.
    želim joj od srca boljitak i profesionalnu pomoć, pa da opet zablista na pozornici.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top