Prati nas

Ana Štajdohar u bolnici branila ćerku od buba!

Hot!

Ana Štajdohar u bolnici branila ćerku od buba!

Pevačica je šokirana stanjem u kom se nalazi jedna dečija bolnica (foto: zenablic)

Pevačica je nekoliko dana provela u bolnici sa tromesečnom ćerkicom, braneći je od buba (foto: zenablic)

Pevačica Ana Štajdohar ostala ja šokirana stanjem u kom se nalati jedna dečija bolnica, nakon što je u njoj provela nekoliko dana uz svoju ćerku, koja je zadržana na posmatranju zbog zdravstvenih problema.

Kada je njena tromesečna ćerka Nina dobila napade gušenja, pevačica Ana Štajdohar je brže – bolje je svoju jedinicu odvela u bolnicu, gde su joj lekari postavili dijagnozu respiratorne infekcije zbog čega je malena zadržana nekoliko dana na posmatranju, javlja Puls.

Zabrinuta Ana nije želela da se odvoji od Nine, ali tvrdi da ju je stanje u kom se dečija bolnica nalazi, blago rečeno šokiralo.

“Nina je, hvala Bogu, dobro, ali uslovi u bolnici su bili katastrofalni. Sve vreme sam bila u grču i govorila sam joj “Čekaj, dušo, da mama ubije tu bubu što ti gamiže pored glave”. Krajnje nehumani uslovi ne samo za decu i njihove roditelje, koji moraju da budu tu, već i za zaposlene u bolnici”, izjavila je Ana .3 komentara

3 Comments

 1. Nika P.

  25/11/2014 at 8:14 pm

  Devojčica se zove Nia !

 2. STARSHIP**

  25/11/2014 at 8:25 pm

  STAJDOHAREVA KAD OCE NASLOVNICU U NOVINAMA OD SEBE NAPRAVI ZRTVU I SVI PISU O TOME

 3. boba

  25/11/2014 at 10:00 pm

  A zasto Ana nebi krenula malo da pomaze toj bolnici sa humanitarnim koncertima pa da okupi svoje kolege i da pomazu obnavljanju da se uredi okreci ,da se dezinfikuje i deratizuje a ne samo naklapa porodila se otisla i ajd zdravo bas me briga ????

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top