Prati nas

Ana Stanić bira trendsetere

Vesti

Ana Stanić bira trendsetere

Ana bira tim trendsetera!

Ako imaš više od 900 prijatelja na Facebooku, imaš priliku da uđeš u trendseterski tim Ane Stanić!

Agencija za društvene medije ipyro 4. oktobra u Supermarketu održaće audiciju za trendsetere, u čemu će im pomoći popularna pevačica Ana Stanić, koja od ponedeljka snima spot za svoj novi singl Panika.

Novootvorena agencija koja je na srpsko tržište donela tehnologiju vrednu pola miliona dolara, sada je u potrazi za mladim ljudima sa velikim uticajem na društvenim mrežama, najviše na Facebooku i Twitteru, koji će kao članovi zajednice uživati mnoge beneficije.

“Ideja agencije ipyro da napravi trendsetersku zajednicu mi se mnogo dopala, i zato sam pristala da im pomognem da regrutuju kvalitetne ljude. S obzirom na popularnost koju društvene mreže imaju u Srbiji, o ljudima sa velikim uticajem na njima možemo govoriti kao o novom medijskom kanalu,” rekla je pevačica koja se pre nekoliko meseci vratila na muzičku scenu pesmom koja je postala veliki hit.

Iako od ponedeljka počinje da snima prve kadrove za spot u Kikindi, Ana će u četvrtak izdvojiti malo vremena za razgovor za ljudima koji bi mogli da postanu novi ipyro trendseteri. Ako i vi želite da unovčite svoju “slavu” na društvenim mrežama, i postanete deo trendseterske zajednice, ispunite upitnik na sajtu www.ipyro.me/signup.

Loading...


2 komentara

2 Comments

 1. angel

  02/10/2012 at 6:02 pm

  kakva je ovo glupost?

 2. Maki

  02/10/2012 at 9:46 pm

  Haaha i ja htedoh da ispisem bilo kakav komentar cisto da nema 0 komentara medju drugim clancima :D
  p.s. U Supermarketu audicija za trendsetere? XD

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top