Prati nas

Ana Stanić: “Živim sa Momčilom Lavrinićem!”

Vesti

Ana Stanić: “Živim sa Momčilom Lavrinićem!”

Jedna zanimljiva vest za sve fanove pevačice Ane Stanić. Naime, lepa pevačica započela je novu i ozbiljniju fazu u svojoj ljubavnoj vezi sa bivšim košarkašem Momčilom Lavrinićem. Inače zgodni Momčilo je takođe poznat i kao bivši muž voditeljke Branke Nevestić, sa kojom ima i dete. Evo šta kaže Ana:

“Već duže vreme živim pored svoje “prave” osobe, a sve ostalo će se dešavati svojim tokom, u zavisnosti od moje karijere, unutrašnjeg osećaja i spremnosti na neko novo, zrelo poglavlje života.”

Ana planira i potomstvo i želi svoju decu da vaspita tako da budu “svestrana, pristojna i slobodna”. Što se tiče karijere i poslednjeg albuma koji je u prošloj godini doživeo ogroman uspeh, naročito singl “Više nisi moj” sa Skaj Viklerom, lepa plavuša kaže:

“Muzički sam zrelija, imam više samopouzdanja i manje potrebe da se bilo kome pravdam. Na albumu sam pokazala određenu dozu bezobrazluka i provokativnosti što me zabavlja i oslobađa, a nekad mi je bilo nezamislivo. Sve u svemu, uspela sam da se oslobodim imidža “devojke iz komšiluka”.”

izvor: Alo!1 komentar

1 komentar

  1. sanja

    07/03/2009 at 1:26 pm

    ana je jedna od retkih pevacica koje su normalne,imaju hitove,zivot a pritom nisu presle u narodnjake..BRAVO :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top