Prati nas

Anabela i Andrej: Veza jača od tračeva

Extra

Anabela i Andrej: Veza jača od tračeva

Blizak prijatelj otkrio istinu o odnosu para

Anabela Bukva i Andrej Atijas sklopili su građanski brak pre 3 dana, iako je njihova veza od samog početka bila pred izazovima.

Brojni novinski natpisi, tračevi, kao i činjenica da je Andrej dobio dete sa drugom žene nisu uticali na njihov odnos, a kako blizak prijatelj kaže, većina tekstova koja je o njemu objavljena, lažna je.

“Andrej mi je drug od detinjstva i jako me pogađaju tekstovi koji mescima izlaze u medijima o njemu i njegovoj, sada već, ženi. On nije pobornik toga da želi da u javnost iznese sve detalje iz svog privatnog života, pa bilo to čak i na njegovu štetu, ali ja kao njegov prijatelj ne želim da ćutim na svu nepravdu koja je njemu i Anabeli nanešena,” kaže na početku dobar prijatelj Andreja Atijasa, a zatim nastavlja:

“Osoba koja se predstavlja kao njegova bivša devojka je zapravo bila samo avantura za jednu noć i tada se desilo da je ostala u drugom stanju. Andrej joj je poverovao da je dete njegovo i nije hteo da radi DNK analizu, iako smo ga svi savetovali da ne prihvata tu informaciju kao istinu tako olako. Ta devojka ima jako burnu prošlost koja je vrlo poznata u Zenici odakle ona i potiče i o tome može mnogo da se priča. No, Andrej je ipak ispao fer i prihvatio da izdržava i dete i nju bez obzira što nije planirao, niti želeo da ima porodicu sa dotičnom,” otkriva izvor i kaže da par jedva čeka ćerkicu Blankicu.

“On je jako dobar čovek. Anabela je takođe jako draga osoba. Sada, kada su konačno oboje srećni, ona im se popela na glavu ne bi li na bilo koji način upropastila ono što je lepo. No, svakako da nećemo to dozvoliti.” završava priču izvor.

Redakcija Tracara.com
Foto: Story/Luka Šarac

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. Maja

  29/12/2012 at 11:11 am

  pa jel su se vencali ili nisu?! Jao kakva drama hahahahaha…. Jako su dosadni

 2. FAT KID

  29/12/2012 at 11:27 am

  A one se uvek ludo zaljube bas u biznismene.. Jako interesantno :)

 3. Kulisa

  29/12/2012 at 7:23 pm

  Sto nas nesto zabole…

 4. Sveta Petra

  31/12/2012 at 12:50 am

  Anabela se udala za bankovni račun porodice Atijas.Tužno i ružno….jadni ljudi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top