Prati nas

Anabela je svim mogućim narodnim umotvorinama čestitala Luni rođendan

Extra

Anabela je svim mogućim narodnim umotvorinama čestitala Luni rođendan

anabelaluna

Anabela Atijas i Luna Đogani (Foto: Instagram)

Mlada Luna Đogani je napunila 20. godina, a njena mama Anabela Atijas je rešila da svojoj mezimici uputi čestitke preko Instagrama i tako sve nas nasmeje.

“Danas kada ulaziš u treću deceniju života, bebo moja, šta bih mogla da ti poželim osim mudrosti i da prepoznaš dobro i zlo! Nije zlato sve što sija… Hrabro moje, neće ti biti lako i ništa ti ne obećavam, ali veruj da i tebe čeka svetlo na kraju tunela. Da i tebe negde čeka tvoj savršeni komadić… Jing tvog janga… Da sreća prati hrabre, da se dobro dobrim vraća, da svako zašto ima svoje zato. Da je učenje svetlost! Bolji je ukor mudroga nego pohvala ludoga. Lepa reč i gvozdena vrata otvara. Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada. Psi laju, karavani prolaze. Oči su ogledalo duše. Srećan ti 20-ti rodjendan prva ljubavi moja! narodnemudrosti #NekeSuMamine #narodneizreke #ImaIhDaPisemDoPrekosutraAli… P.S. Everything will be okay in the end. If it’s not okay, it’s not the end”, napisala je Anabela uz fotku ispod na kojoj se nalazi i citat Čarlsa Bukovskog.

luna djogani

Mamino zlato (Foto: Instagram)

Luni je jubilarni rođendan čestitao i otac Gagi Đogani koji se trenutno nalazi na Farmi. On je zajedno sa farmerima ćerki potpevao rođendansku pesmu.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. milica

    08/03/2016 at 8:32 pm

    Ahahahahhahahh ciganska poslaa

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top