Prati nas

Anabela se ljubila sa Lolom?

Extra

Anabela se ljubila sa Lolom?

 

Pevačica Anabela Bukva i fudbaler Milan Lola Smiljanić navodno su zajedno – njih dvoje su se prema rečima očevidaca ljubili u jednom prestoničkom klubu.

“Došli su odvojeno, ali su se brzo spojili. Anabela je pošla kući pre Smiljanića, a onda je on krenuo da je isprati do hodnika, gde su se i poljubili”, kaže izvor sa lica mesta.

Ipak, Anabela ne poriče da je bila u istom klubu sa Lolom, ali kaže da nije bilo poljubaca.

Mi smo bili u klubu zajedno, ali svako sa svojim društvom. Krenula sam ranije kući i sreli smo se u hodniku kad sam uzimala jaknu, a on se verovatno vraćao iz toaleta. Pozdravili smo se, ali se nismo ljubili. Da sam to uradila na javnom mestu, priznala bih. Nema potrebe da se pravdam, jer sam slobodna žena, a on mi je samo prijatelj”, kaže bivša članica grupe Funky G.

Inače, o Loli i Anabeli se početkom ove godine pisalo da su zajedno, ali oni su tada demantovali da su u vezi, piše današnji Kurir.

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. yoma

  26/12/2011 at 9:56 am

  e jesu ove pevacice i starlete jadne uskoro nece biti ni jedne koja nije bila sa njim,a on ih nize pa nize, a one se pale misle bice im decko-muz ahahahahahaha

 2. sa mnom se svi slazu :)

  26/12/2011 at 3:52 pm

  no coment slazem se sa yoma

 3. QueenBitch

  26/12/2011 at 6:43 pm

  Ajoj Lolo, ma mozes ti mnogo bolje :D

 4. kkk

  26/12/2011 at 9:22 pm

  ne bih potcenijvala zenski inteligenciju, ni musku glupst!

 5. Milenica

  27/12/2011 at 12:34 am

  Lola je poznat kao “zec”. Održava imidž baje i žestokog frajera, a kad dođe vreme za akciju, odradi ga zečije. Sve za 5 min. Ili manje.:):) Zato ide od jedne do druge, jer kad ga “provale”, krene kafenisanje sa drugaricama i izmenjivanje dogodovština iz spavaće sobe. Nije važan broj, moj Lolo, moj, važan je kvalitet.:):) Njima izgleda imponuje, da im kao raspuštenicama, prilazi ovakav “baja”.

 6. sabrina

  27/12/2011 at 1:06 am

  nek se jebu dok su mladi, one stvari nisu potrosni materijal, i bilo bi glupo da se mi mesamo tu.samo se jednom zivi…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top